Gość blondyn89 Napisano Lipiec 27, 2007 No mnie tez dzisiaj czeka rozstanie sie z pieniedzmi ;/ Trudno, przynajmniej pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 oj koles naprawde jestes uposledzony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Lipiec 27, 2007 blondyn i paulinka nic Wam nie pozostaje, rezerwujcie nick na czarno i bedzie spokój :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 gdyby mi pomagalo to bym nie zalowala no ale nie pomaga wiec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja nikogo nie obrazam Napisano Lipiec 27, 2007 A ty moja droga rozgarnieta gówniaro nie podszywaj sie podemnie sama nie potrafisz przeforsowac wlasnego zdania to myslisz ze jak uzyjesz mojego nicku to cos to zmieni? Swiadczy to tylko o twojej glupocie i nie dojrzalosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramolek Napisano Lipiec 27, 2007 a jeśli chodzi o opalanie to wczoraj przesadziłam i koniec ze słońcem przed ślubem :-), mam samoopalacz avene, który niby nie zatyka porów, uważajcie na słoneczko kochani, bo wczoraj usłyszałam straszną historię od koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 a jak dla mnie moze sie podszywac. jesli go to bawi... slyszalam ze ludziom ograniczonym trzeba zapewniac rozrywke now iec jesli to go rajcuje to prosze bardzo. moze sobie wziasc moj nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja nikogo nie obrazam Napisano Lipiec 27, 2007 Oj paulina199119911991 ,jestes naprawde uposledzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja nikogo nie obrazam Napisano Lipiec 27, 2007 a jak dla mnie moze sie podszywac. jesli go to bawi... slyszalam ze ludziom ograniczonym trzeba zapewniac rozrywke now iec jesli to go rajcuje to prosze bardzo. moze sobie wziasc moj nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Lipiec 27, 2007 janet a może idz sobie na opalanie natryskowe przed samym slubem, jest to drogie, ale nie bedziesz musiała odstawić antybiotyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janet205 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Bravia dzięki też używam balsamu do ciała garniera skóra muśnięta slońcem, ale minimalnie widać brąz. W sumie to miało przynieść efekt minimalny. Odnośnie samoopalczy - nie wiem nigdy nie stosowałam i bałabym się że źle rozprowadzę-podobno to nie jest takie proste:) Staram si,e nie chodzic na solarium - bo nie zdrowo dla skóry, ale przed ważnymi okazjami-\"imprezami\" zawsze chodzę. Kurczę czytałam że może się skóra poparzyć, jeśli się stosuje Isotrexin, ale nigdzie nie moge się doczytać, czy jeśli sie niem nie posmrujje dwa dni przed np to czy bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 No ale włąsnie o to chodzi żeby odstawic antybiotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Boze internet powinnien byc dozwolony od 16 roku zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janet205 0 Napisano Lipiec 27, 2007 hmmmmmmm opalanie natryskowe niezły pomysł.... mam nawet takie w swoim bloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 PS. Czarnuch ze mnie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramolek Napisano Lipiec 27, 2007 nie ryzykój z antybiotykiem, wczoraj miałam minimalną ilosć na twarzy i dziś jestem spieczon jak rak.. nigdy więcej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 Głupoty tu gadacie,głupich nie sieja sami sie rodza,ide z Tad bo szkoda czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramolek Napisano Lipiec 27, 2007 qrna co ja napisałam nie ryzykuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 czarnuch dobra rzecz ale to nie zmieni twojego stanu psychicznego w jakim sie znajdujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramolek Napisano Lipiec 27, 2007 słońce mi na mózg padło a poza tym pogubiłam się i nie wiem, kto jest kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 no wlasnie glupich nie sieja co sie podszywaja pod czyjes nicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Ja pierdole maja tu administratora niech zbanuja tego idiote po ip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 Ty juz wiesz co napisałeś!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Lipiec 27, 2007 janet now idzisz :0 to sie nie masz nad czym zastanawiac :) przygotuj lubego nawydatki :) zatuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 ramolek ja juz tez nie wiem. jak sie czubek podszywa to nic nie wiadomo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina199119911991 Napisano Lipiec 27, 2007 Ja pie**ole maja tu administratora niech zbanuja ta idiotke po ip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Paulinka http://f.kafeteria.pl/preferencje.php innego wyjscia nie ma :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janet205 0 Napisano Lipiec 27, 2007 pogubiłam się już troszkę.... nie zależy mi tak bardzo na tym żeby nie odstawić tych maści, chodzi mi tylko o to żeby nic się mi z twarzą nie stało po tym .Bo na ulotce jest napisane że nie opalać sie, unikąć słońca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramolek Napisano Lipiec 27, 2007 Ty sama jestes czubkiem,i jeszcze obrazasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janet205 0 Napisano Lipiec 27, 2007 hallllllllo a kto jest kto? nie czaję już....:):):) BRAVIA jesteś prawdziwa???:)Ramolek tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach