ramolek 0 Napisano Lipiec 27, 2007 chyba oczywiste jest, że to był debilny podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 dobra od teraz pod tym nickiem jestem ja. prawdziwa paulina. zarezerwowalam sobie nick. tamtych wypowiedzi nie biezcie pod uwage bo to nie bylam ja tylko osoba majaca problemy z rozdwojeniem jazny. znaczy jakis wielojazny koles... kto ogladal milczenie owiec wie co mowie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramolek 0 Napisano Lipiec 27, 2007 hahah nie myślałam, że trzeba będzie się zaczernić, ale co tu się dzieje dzisiaj, ktoś chyba jednak przesadził z antybiotykami ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oj widze Napisano Lipiec 27, 2007 że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janet205 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Albo ze słońcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramolek 0 Napisano Lipiec 27, 2007 to zrób myk na inny topik, skoro taka/i jesteś zbulwersowana/y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 teraz jestem black women:) szkoda bo tamten kolorek bardziej mi sie podobal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 No trudno bywa :) No kochane wracamy do normalnej dyskusji :) Bo puki co zadnego waceta poza mna tu nie ma :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Wacet no kurde drugi sie nie znajdzie xD. Faceta*** oj błedy błedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oj widze Napisano Lipiec 27, 2007 że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janet205 0 Napisano Lipiec 27, 2007 ramolek pytanko, napisałaś że byłaś na słońcu z antybiotykiem na twarzy i nie polecasz:) ale jak byś się nie posmarowała tym razem to myślisz że nie byłoby takiego efektu:)? Spalenia oczywiście, bo zastanawiam się ile tak na prawdę działa ten antybiotyk, czy niebezpieczeństwo jest tylko wtedy kiedy opalasz się z tym na twarzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 oj widze ze jak nie masz sie pod kogo podszyc to znowu glupoty pieprzysz i niestety ciagle to samo. pewnie jestes na jakis wczasach dla esow i Ci dostep do internetu dali. i sie dzieciaczyna nacieszyc teraz nie moze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Paulinka skarbie ignoruj go znudzi sie, odpusci jak kazde dziecko :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oj widze Napisano Lipiec 27, 2007 Co nie zmienia faktu że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramolek 0 Napisano Lipiec 27, 2007 nie wiem, czy bym się nie spaliła, ale siedziałam niezbyt długo, w sumie niezbyt się opaliłam na ciele, tylko ta twarz.. :-P, ale nie polecam, no chyba, że zmyjesz kremy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramolek 0 Napisano Lipiec 27, 2007 mam jeszcze pytanie do was: czym myjecie twarz? ja stosowałam piankę sebamed, ale nie byłam zadowolona, teraz mam dermedic normativ i cetaphil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfdhnfhnfnh Napisano Lipiec 27, 2007 Co zupełnie nie zmienia faktu że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 blondyn masz racje. czytam sobie teraz te ksiazki. mam zajecie na reszte wakacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem że mam racje kochanie Napisano Lipiec 27, 2007 Co zupełnie nie zmienia faktu że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Ja myje twarz plynem do higieny imtymnej (ziaja) oraz takim zelem z nivea young chyba :). No to paulinka co z tym slubem bo ostatnimi czasy mi kobiety brak :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No to miedzy drzwi i kapciem Napisano Lipiec 27, 2007 hehehe Co zupełnie nie zmienia faktu że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 no jestem za:) tylko kiedy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Tylko jest jeden problem, jeszcze Cie nie widzialem :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 no to rzeczywiscie duzy problem... jakby to rozwiazac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem za a nawet przeciw Napisano Lipiec 27, 2007 Co zupełnie nie zmienia faktu że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Kilka sposobów sie znajdzie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem za a nawet przeciw Napisano Lipiec 27, 2007 Załózcie topik połaczyła ich tradzikwa skóra twarzy,a slub juz sie nie odbedzie gdyz tradzik doprowadził do zdrady swoj swojego jednak bardziej pragnie:)hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 dla chcacego nic trudnego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach