Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból w kolanie - co to moze być

Ból w kolanie - tylko podczas siedzenia. Czy wiecie może co to może być?

Polecane posty

Witam. Pytanie jak w temacie... Od pewnego czasu mojego chłopaka boli noga w kolanie, ale właśnie tylko wtedy gdy chociaż na chwilę usiądzie. Gdy chodzi czy stoi jest wszystko dobrze. Twierdzi, że boli go całe kolano, ale najbardziej w miejscu pod nim (z tyłu nogi, w zgięciu). Nie miał żadnego wypadku, upadku. Nie uderzył się ani nie skręcił kolana. Wybiera się do chirurga, ale dopiero za przeszło tydzień. Czy ktos z Was wie może jaka może być przyczyna tego bólu i jak to wyleczyć? Niestety ni znalazłam w necie odpowiedzi na moje pytanie. Dziękuję za odpwiedzi.

Jakies zapalenie więzadeł? Na pewno nadwerężył, mógł nie poczuć. Z kolanami tak to juz bywa, leczyc, trzeba leczyc, póki to nic groźnego.

Gość mnie tez bolało kolano
tylko ja lezałam lub siedziałam ale nie pod spodem tylko normalnie - kolano - stwierdzono niezrośnięcie rzepki - tylko dziwne ze dopiero po 25 latach

Gonię Go od jakiegoś czasu do lekarza, no ale ma dużo pracy i nie może aktualnie sobie pozwolić na wolne... Ale będzie musiał iść napewno. Sam zaczyna się martwić ty, co mu może być.

Najlepiej przy takim bólu w pierwszej kolejności wypróbować jakąś maść - być może po takim środku ból przejdzie, ale jeżeli nie przechodzi, to warto jak najbardziej udać się do lekarza, taka wizyta na pewno nie zaszkodzi.