Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaczka

Mam podać 8latkowi chlorprothixen - POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Gosiaczka

Dostałam od psychiatry ten lek dla synka, który ma wyraźne tiki. Nie może sobie z tym poradzić. Naczytałam się dzisiaj o tym leku i poprostu speniałam. Napiszcie, bardzo proszę, podawaliście może to paskudstwo swoim dzieciom? Mampodawać, czy może ..... już sama nie wiem. Help!

i sądzisz, że ktoś na forum doradzi Ci w tak poważnej sprawie lepiej niż lekarz...

Gość Gosiaczka
Oczywiście tak nie sądzę, ale chciałabym dowiedzieć się czego mogę się spodziewać po podaniu tego leku i jak inne dzieci na niego reagowały. Poprostu się boję i jestem ciekawa czy ktoś miał już doświadczenia z tym lekiem.

Gość damulka z nikąd
Nie znam leku, wiec na jedo temat Ci nie napisze. Ale wiem jedno......moja corka brała przez jakiś czas Depakinę .Gdybym miała sugerowac się ulotką to w zyciu bym jej nie podała tego swinstwa:O. Mimo wszystko podawałam i zadnych skutków ubocznych o ktorych była mowa w ulotce nie było. Wazne jak lekarz Ci przedstawił sytauacje. Sprobuj podawac ten lek i obserwuj dziecko. Gdy jednak zauwazysz coś niepokojącego wtedy zglos sie natychmiast do lekarza.

Gość Gosiaczka
Wielkie dzięki.Właśnie podałam mu pół tabletki. Mam wielkiego stracha. Naprawdę.