Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotuniaza

podniecaja mnie budowlańcy za oknem

Polecane posty

Gość ciotuniaza

słuchajcie od pewnego czasu ocieplaja nam blok. No i ekipa budowlana za oknem jest wprost genialna: młodzi , ładni mężczyźni kiedy tak zwinnie poruszaja się po rusztowaniach, to działa na moja wyobraźnie. Zaczynam o nich fantazjować

Gość w ten sposób...
To może zaproś jakiegoś spragnionego budowlańca na kawę herbatkę .... hmmmm...a potem różnie może sie potoczyć ....ty w zwiewnej piżamce...on zagląda przez okno....

Gość Natenczas Wojski
prawdopodobnie oni też fantazjują o Tobie, nie daj im długo czekać, zaproś na herbatkę ze czterech...

Gość ciotuniaza
niestety w moim przypadku musi skończyć sie tylko na fantazjowaniu...macie podobne fantazje?

Gość Natenczas Wojski
pewnie, ja też marzę o czterech budowlańcach, nieźli są jeszcze przedstawiciele handlowi pragnący umyć ręce po naprawie opony w firmowym samochodzie...

Gość w ten sposób...
Chwilowo nie ...u mnie póki co nie bedą remontować bloku....więc nie mam na czym oka zawiesić:(:(:(:(

Gość Natenczas Wojski
a listonosz, albo Krystyna z Gazowni czytająca liczniki?

Gość ciotuniaza
listonosze mnie nie ruszają i przedstawiciele także nie. Ale tak jakos od pewnego czasu interesuja mnie właśnie budowlańcy :)

Gość dtydtd
ja nie musze, moj skarb pracuje fizycznie, ma szerokie bary, waskie biodra, zgrabny tylek, dlugie wlosy, kocie ruchy..... mrrrrrr lubie na niego patrzec

Gość kaja1212
Tylko fantazjujesz? A paluszkiem sobie nie pomożesz?Ja bym nie wytrzymała :-)

Gość ooo ładnie

Gość Madaa230
Co ty widzisz w budowlańcach ?????? Te ich brudne łapska , w zyciu nie dalabym sie dotknąć takiemu. Przepoceni ,brudni i śmierdzący.Koszmar.

Gość 71M
Madaa230 wkurwi...mnie teraz.Chyba nie widziałas jeszcze jak wyglądają faceci ,prawdziwi budowlańcy.Twoja opinia na ich temat jest prostolinijna,widocznie też taka jesteś.Zdrówka życzę....

Gość Madaa230
Cóż , lubię mężczyn czystych ,zadbanych , z zadbanymi dłońmi (!!!)

budowlaniec to pracownik jak każdy inny, nie śmierdzi przecież z natury.. każdy jak się spoci to śmierdzi, to co on ma latać co 5 minut pod prysznic?? przeciez nikt Ci nie kaze bzykac sie z nim na brudasa:O

Gość no właśnie..

Gość ciotuniaza
poprostu te ich kocie ruchy kiedy tak zwinnie poruszaja sie po rusztowaniach.. Może i nie są za czyści i chodzą w swoich unoformach roboczych ...ale przecież nie będą ubrani w garnitury :) Wiecie mam juz dośc takich wycyckanych, zadbanych facecików. To są dopiero prawdziwi mężczyźni :):)

Gość moja sąsiadka
Też chyba pocniecają ją budowlańcy,budują obok dom,a ona wiecznie biega w stringach po ogródku,niezły widok mówie wam:). Oni zamiast pracowac tez sie napalają:)

ciotuniaza a wjakich okolicach mieszkasz bo mam wrażenie że mówisz o moich budowlańcach ;) hmm u mnie te zocieplają blok od 3 miesiecy i jesze z miesiąc im się zejdzie i ja nawet mam flircik z jednym z nich Wogóle to oni sa wygłodniali bo 6 dni pracuja po 10 g i żadnych przyjemności więc na kobiety reagują żywo

a na mnie sie budowlancy gapili hihihi jeden sie ciagle usmiechał a jak przychodzilam na przystanek (autobus) to siadał i patrzył na mnie lol2 :P

Gość ciotuniaza
pluszka 25 a skąd jesteś?

Gość ciotuniaza
Oni sa tacy nieprzyzwoicie otwarci. Potrafią zagadać nawet obca kobietę. Ale wydaje mi sie że sa tylko tacy w grupie w pracy, a na codzien to może co drugi to dupa :)