Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita83

czy to możliwe że ....

Polecane posty

Gość Julita83

wynik testu jeszcze się zmieni? czy któraś z was miała taką sytuację? bardzo z mężem pragniemy dziecka, termin @ mam na przyszłą środę, test zrobiłam dzisiaj rano - 10 dni po prawdopodobnym poczęciu (podobno ciąże można wykryć już po 6) - pomóżcie proszę i podzielcie się swoimi doświadczeniami ... pozdrawiam

ja nie miałam - za każdym razem jak robiłam test i wychodził negatywnie, to ciąży nie było, jak zaciążyłam to od razu test wyszedł pozytywnie. Może, aby rozwiać wątpliwości zrób sobie test z krwi na stężenie B(beta) - HCG ? ten test jest bardziej wiarygodny niż testy apteczne. A i Ty nie będziesz się biła z myślami:) znam ten ból, dlatego staram się Tobie coś doradzić:).

Gość Julita83
a w którym dniu go robiłaś? mniej więcej tak samo jak ja?

Akurat ten gdzie ciąża wyszła zrobiłam pod koniec 3 tc., bo akurat wcześniej nie mogłam, nie miałam możliwości. Ale zdarzało się niejednokrotnie wcześniej, że robiłam testy już po tygodniu od ew. zapłodnienia:). Za każdym razem też leciałam na B-HCG - żeby się upewnić.

Gość Julita83
dziękuję Paulka - ale wydaje mi się to tak nieprawdopodobne w moim przypadku :( myślicie że może się jeszcze udać?

Acha - dodam jeszcze (bo właśnie zweryfikowałam te informacje), że moja Bratowa obecnie jest w ciąży i jej się zdarzyło, że jeden test nie wykazał ciąży pomimo, że takowa była - robiła go 10 dni po zapłodnieniu:). Też dopiero na B-HCG kilka dni później wyszło, że w ciąży jednak jest.

Gość Julita83
też przyszła mama - troszeńke mi ulżyło - bo u mnie to "byłby" niespełna 2 tydzień - niemam żadnych schiz - na serio mam mdłości, bolą mnie piersi i brzuch - nigdy wcześniej tak nie miałam ....

Julita, zdecydowanie za wcześnie na test. Jestes prawie tydzien przed miesiączką, niby te testy wykrywają po 6 dniach, ale nie zawsze. Robiłas z porannego moczu? Nie masz wyjścia, jak tylko odczekac chociaż do tej środy, szkoda zreszta kasy na testy wczesniej, jak dostaniesz okres, będzie wiadomo, że nie jestes, jak nie dostaniesz-wtedy sa powody do testowania. Forum jest pełne historii dziewczyn, które długo widziały 1 kreskę, a w ciąży już były. Uszy do góry!

Gość Julita83
ponad rok

Gość Julita83
dobra - niema co - poczekam do środy - jak nie dostanę ... to zrobie go w czwartek rano jeszcze raz - jak znam życie to nie wytrzymam dłużej, a @ mam w terminie cieszę się, że .... może wszystko jeszcze się zmieni ...

Gość Julita83
znaczy - @ regularny

Gość Julita83
ok - zmykam pracować - pa dziękuje

Gość Julita83
co to jest inseminacja?

Gość Julita83
"nie" dziękuję za efekty ;) za wytrwałość owszem :) a wszystko żeby nie zapeszać

Gość peephole
Dziecko to dar od Boga .

test robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywny. drugi raz robilam tydzien po trminie i wyszedl pozyt. moim zdaniem zbyt duze pragnienie dziecka \"blikuje\" organizm, o niczym innym nie myslisz tylko o dziecko - to zle dziala. moze gdzies wyjedziecie?zajmiesz sie czyms - byle nie myslec?

Gość Julita83
podnosze