Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZUbrawiec

Kobiety...kobietki...

Polecane posty

Baj baj rybko zlota... Hmm my tu gadu gadu ... ryb do sieci naplynelo nawet lodz jedna... teraz trzeba przejsc do konsumpcji..

Gość delfinowa*
I znów sieci... a gdyby tak po dobroci, spokojności, a czarowaności uzyć... a brutalnością sideł nic nie wskurasz, chyba, że na masochistki polujesz;)

Gość do SZUbrawca
a jestes pewien ze to jawa i ze nie śpisz? :o

Pewnie... od dawna snie... tyle ze sam... zdala by sie jakas kibic ktora by mi towarzyszyla w mych podrozach ;-) ile mozna sie wloczyc samemu po tym padole... Co to czarownosci... kapelusz dziurawy a pelerynke mole zjadly ;-) wiec z czarow nici beda...

Gość płoć
ostrożnie podpływam... ;)

Zawsze moge poudawac... pomachac rekoma pomamrotac cos niezrozumialego pod nosem ;-) najwazniejsze pierwsze wrazenie ... moze sie ktos na takie czary nabierze ... jakis drob tez moge zamordowac czarna kura akuratna bedzie do tych ekscesow.

Gość delfinowa*
czaruje się też obietnicami, a potem spełnieniem tych obietnic;), a może kawałek kałązki przy brzegu znajdziesz,a ona za różdżke Ci będzie... wyobraźni trochę, wyobraźni, chyba, że na ożci się rzucasz,a nie na prawdziwe Ryby...

Witaj brachu w fachu... z Twojej lajby moze wieksze branie bedzie ;-) bo tak zza krzakow to cos kiepsko...

I to jakiego wieloryba, wypłoszę te wszystkie płotki z akwarium. Ciebie znudzona też. :D

....Hej tam nicponie zagle rozwijac... cisza... Kapitan jest Bosman Szubrawiec jest A gdzie majtkowie ?

Gość płoć
marny będzie ten połów, wędkarzowi brak wprawy... :P płotka podpłynęła... za przynętą popatrzyła ... nic nie zobaczyła...ogonkiem machnęła i w dal odpłynęła... ;)

Hmm widze ze jak Bosman na chwile posterunek opuscil to juz nawet ryby glosu nie daja ;-) ploc uciekla... wieloryb tez ;-/

Kapitan wytocz no beczulke rumu smutki topic bede... a moze i ze dwie bo jedna na to cholerstwo to moze nie starczyc...

No i po balach... moze pora zla ... ;-) Klaniam sie i w glab ladu ruszam moze tam jakis zwierz chetny sie znajdzie...

Znudzona... ja otwarty jestem na wszelkie rady ;-) tylko bez wbijania szpil to raczej nie motywuje do dzialania raczej reakcji obronnych ;-)

szpile?? ja?? Uczynna jestem, mam dobre serce i żal mi ,że trafiasz kulą w płot. Pomóc chciałam tylko. Chcesz, ok: Po pierwsze - nie sieć, tylko wędka. w sieć zawsze nałapie się niewiadomo czego. Konkretna wędka, na konkretną rybkę :)

Znudzona ja sobie mysle ze to Ty najwyrazniej chcesz zostac schwytana ;-) Co do odpowiednich wedek na odpowiednie ryby... zeby to bylo takie proste...

Pomyłka Szubrawcu. Na tym morzu ja sama łowię. Chwytaj wieloryby i płocie. Radziłam jak koleżanka po fachu :p

Aha... pytanie kto tu jest drapieznikiem dla kogo... ;-) nie badz taka pewna swojej pozycji w lancuchu pokarmowym* ... zawsze jest ktos wyzej. p.s. mrau z ust wieloryba.... ;-) ciekawe...

Cała sztuka łowienia polega na tym, żeby pozwolić ofierze myśleć, że jest łowcą. Traci czujność

Znudzona1... a co za roznica... czy komus sie wydaje cos czy nie... jezeli mamy dwie osoby chcace sie zlowic to suma sumarum oboje na koncu sa i drapieznikami i ofiarami ;-)

Gość SZUbrawiec ty stary nudziarzu
nudny i smutny jesteś...:o

Gość SZUbrawiec ty stary nudziarzu
imasz paskudny nick:o