Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alien85

błagam o radę! dowcipnisie precz!

Polecane posty

laski mam straszny kłopot, odkąd odłożyłam logest pogorszyła mi się skóra - najpierw stopniowo, kilka wyprysków, potem dekold, plecy, teraz mam takie czoło, że wygląda jak tarka i płakać mi się chce jak na to patrze, a codziennie jest ich więcej i są ropne i czasem takie duże :( mówili mi, że to normalne jak się odłoży tabletki antykoncepcyjne, ale już minęło conajmniej pół roku jak nie więcej a jest coraz gorzej - a teraz najgorsze: pojawiają mi się takie duże ropne krosty w w okolicach pachwin udowych - nie wiem jak to sie nazywa dokładnie, myślałam, że to może od golenia bikini ale nawet jak nie golę to się pojawiają i jak tu sie potem rozebrać i myśleć o sexie ? :( acha i pytanie czy to może być skutek uboczny solarium? ale chodzę bardzo żadko. pomóżcie jeśli ktoś miał też taki problem lub może coś poradzić

Gość ja tez to przechodzę
Też brałam logest. po odstawieniu miałam tarkę na czole ( jak wysypka uczuleniowa) pozniej przeszło na policzki..wrrrrr.. Teraz czoło wygląda ok, natomiast te policzki nadal mi sie nie podobają. Nie wiem czy winą był ten logest...być może.

Gość Erinia
DEKOLT dziewczyno,DEKOLT

Gość rzadko dziewczynko
RZadko a nie zadko

Gość ooo matko
no prosze cie pare bledow ja prosilam o reade a nie o wytykani literowek nie czytam wszystkiego piecset razy zanim wysle

Gość ooo matko
mialam napisac : pincet :-0 przepraszam :-(

hehe...ja slyszlalam ze walsnie po logscie tak jest,dlatego ginowi mowilam ze tego nigdy w zyciu.... wiesz ,wydaje mi ise ,ze to od tego,iz twoj organizm ciagle ma zachwiana gospodarke hormonalna....idz do gina i poprs go o jakies rzeczy nqa syfki..albo o diane-usuwa tradzik itd,ale ponoc po odstawiniu skora znow zaczyna sie pogarszac-ale moze w twoim przyapdku organizm ureguluje gospodarke hormonow.

Gość taki tam jednostka
z menopauza nie wygrasz...trzeba sie z tym pogodzic

Gość tu alien
dla tych ktorzy maja ten sam problem i moze cos pomoze - okazalo sie ze mam policystyczne jajniki, stad te wszystkie objawy

Gość tak tak tak to ja
bralam logest 2 lata. To moze byc reakcja na zmiany hormonalne, z czasem sie to zmieni

Gość hippp
hej ,ja brałam Minulet a potem Yasmin, teraz 10 miesiąc nie biorę niczego i cera mi się bardzo zmienila. Całe życie miałam suchą a teraz zrobila sie mieszana i mam czolo w malutkich krosteczkach od 2 czy 3 miesięcy. Pillingi, maseczki ani punktowe maści nie pomagają. Bo to nawet nie są pryszcze tylko zbiorowisko malutkich krosteczek przy linii włosow. Co to moze byc? Za pol roku wychodzę za mąż i musze sie tego pozbyć. Prosze ,pomozcie!

Gość grouwl
a to czasem nie jest gronkowiec zlocisty?? duze ropne "gule" pod pachami i w pachwinach to dosc charakterystyczny objaw... :-O

to chyba nie wina logestu tylko wogóle antytabsów :O ja brałam 2 lata RIGEVIDON , nigdy przedtem ani nigdy w trakcie brania nie miałam ani pół syfa na twarzy odstawiłam 13 stycznia i od tej pory mam taki ryj zorany, że w lustra to nawet nie patrzę :O :O ja która nigdy ani jednego syfa nie miałam 😭 😭

Gość hippp
rozumiem Cie doskonale Teoria! Ja tez mialam buzkę jak lustereczko