Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniulcia

Napisanie prezentacji- jaki koszt?

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyy
ja płaciłam 70 zł

Ja piszę prezentacje z języka polskiego i biorę za każdą po 150 zł!! Do tej pory wszyscy którzy je zamówili zdali na minimum 16 punktów. Jeżeli jesteś chętna mój mail jest pod nickiem

Gość No tak teraz już wiemy
skad tyle ćwoków w tym kraju... :O:O:O

Gość aaaaaaalllllllllaaaaaaaaa
zaraz cie nawwyzywaja, ja ostatnio mialam taki topik co myslicie o kupowaniu prezentacji , a wogole to nie chcialam jej skopiowac tylko miec ja jako szkielet jako pomoc taka naukowa zwykla sciage to tak mnie zbluzgaly te co nigdy nie sciagaly ze hej, ale juz nie mam checi zakupu prezentacji , wystarczy ze znajdziesz gdzies w necie przykladowe plany tych prezentacji wiec zawsze bedzie latwiej a i nie bedziesz musiala kasy wydawac, no i wiadomo co swoje to swoje

nie, ja już dawno jestem po maturze. Sama w tamtym roku napisałam kilka prezentacji. Wzięłam za nie po 100 zł. Zastanawiałam się czy to rozsądna cena. dzięki za pomoc. 🌼

orlico to nie jest takie hop-siup. trzeba jednak poświęcic trochę czasu, pomyślec itp.

pisalo sie te wypracowania w lo, nie...? Ja mysle przyszlosciowo... Skoro jedno takie wypracowanko kosztuje 100zl to zdecydowanie WARTO!! :D

Gość spostrzegawcza__ja
Aniulcia, piszesz prezentacje, rozsyłasz je pocztą, a pieniądze trafiają na Twoje konto? Nikt Cię w konia nie zrobil?

ja piszę dla osób z mojego miasta. Przychodzą do mojego domku z tematem, dwa dni później odbierają pracę, a ja otrzymuję pieniądze.:)