Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna troche smutna

telefon - dziwna sprawa

Polecane posty

Witajcie... Nie wiem co mam myslec o tym wszystkim... a mianowicie - moj facet wyjechal do Niemiec na tydzien.. wczesniej nie bylo wiekszysz problemow z zasiegiem...ale od wczoraj gdy mu puszczam "pingi" - slysze - "numer, do ktorego dzwonisz jest niedostepny".. Wczesniej , gdy mial problemy z zasiegiem w kom. odzywalo sie (mam w plusie) - "plus gsm, przepraszamy,ale wybrany abonent jest w tym momencie nieosiagalny.." Nie wiem co mam myslec o tym...czy te problemy sa spowodowane tym, iz jest za granica...czy tym , ze moze wyjal karte z telefonu i ma mnie w d*** Czy komus cos takiego sie przydarzylo, gdy byl zagranica?

Gość Ryszard Ochódzki
pewnie druga odpowiedz jest prawdziwa ;)

Gość to smutne ...
ale Twoj Facet najwyrazniej ma Cie juz w dupie :(

Gość mi sie przydarzyło
ze chlopak z którym bylam wczesniej ok5 miesiecy wyjechał do Holandii i urwal ze mna kontakt poprostu kupił nowa karte sim i nowego numeru mi nie podał na emaile tez nie odpisywał a jak przyjechał na swieta to mu powiedziałam jakim jest chamem

Gość DO taka jedna troche smutna
sluchaj, facet wyjechal, bo chce od ciebie odpoczac, a ty takie numery mu robisz?

Gość Juliaa25
dajcie spokój dziewczynie!! bedzie dobrze :-D

Gość ło matko i córko
moze sie komorka rozladowala albo faktycznie jest w miejscu, gdzie z zasiegiem nie teges, a tu zaraz taaaakie teorie :O

Wlasnie wiele rzeczy mnie zastanawiam... bo nie jestesmy ze soba dlugo...raptem od 22.09.06... wiec np. po co dzwonilby do mnie z Niemiec dzien wczesniej na chwilke.. po co by mnie namawial abym sobie kupila pakiet startowy ery (bo on ma w tej sieci telefon..)... a z drugiej strony moze tak dobrym aktorem jest... moze zalezalo mu tylko na fizycznosci... ale czas pokaze...niestety on jest najlepszym sędzią :( poza tym gdzies w necie przeczytalam,ze ktos mial podobny problem.. ze wczesniej mogl sie dodzwonic ,a juz po paru dniach taki komunikat... ale ja juz nie wiem w co mam wierzyc... poczekam, poczekam i zobacze... ale mimo wszystko, boli to,ze ktos zawiodl moje zaufanie..ze komus dalam sie nabrac.. boli mnie moja dziecięca naiwnosc - myslalam,ze ma szczere zamiary.. wydawal sie taki ok.. wierzylam w jego dobroc.. no i.... ech... ale moze kiedys znajde tego jedynego, ktory mnie pokocha i ktorego ja pokocham...

Gość takaaa jednaaa
widocznie on nie ma pieniedzy na karcie wtedy nie mozna sie dodzwonic do niego tak jest w Niemczech wiem o tym, bo tutaj mieszkam

Gość takaaa jednaaa
mozesz wyslac do niego smsa, bo smsa to on moze odebrac nie mysl, ze on o tobie zapomnial napewno nei ma kasy na karcie, a gdzie on ci kupi karte ery w Niemczech??nie ma takiej opcji nawet napisz mu smsa, ze sie martwisz o niego i czy moglby jakis znak chociaz dac, ze wszystko ok

Gość kawiatushequ
wiec jestes z nim od tygodnia i juz sie puscilas??? :o

kawiatushequ - chcesz mnie umoralniac? daruj sobie..nie wiesz jaka byla sytuacja , wiec nie pisz... a nawet jesli , to nie nazwalabym tego puszczeniem sie... to moja osobista sprawa...

Gość kwiatushequ
tak czy siak dalas sie zerznac na pierwszej randce :o puszczalska!!!!!! :o jak chcesz zeby ciebie szanowano, to najpierw sama zacznij sie szanowac!! 😠

Gość takaaa jednaaa
taka jedna troche smutna-------czy ty widzialas co ja ci napisalam??

takaaa jednaaa - widzialam... ale wiesz cos mnie tknelo, wczesniej na to uwagi nie zwrocilam... mam w stacjonarnym identyfikacje numeru..i teraz sprawdzilam (jak dzwonil przedwczoraj) numer... wyswietlilo sie cos takiego : 0014 Co to moze oznaczac? :( mam zle przeczucia... A on mowil,ze jezdzi do Niemiec z kolega , bo sprowadzaja auta i robie je w Polsce..

Gość taka jednaaa
0014 to bardzo dziwne normalny numer to 0049 do Niemieca mozesz podac tak niejwiecej polowe tego numeru??

Gość dariusz75
0014 to kierunkowy na Bermudy :classic_cool:

zadzwonil..przed chwilka zadzwonil... mowil,ze ma klopoty z telefonem i nadal jest w Niemczech ... znowu wyswietlil sie dziwny numer "0014" .. dlugo nie pogadalismy ,bo go rozlaczylo... czuje ulge,ze zadzwonil... nie jestesmy ze soba dlugo, a widze,ze mi zalezy

Gość takaa jednaaa
widzisz wiedzialam, ze tak bedzie nie przejmuj sie ten numer to moze tez byc jak on dzwoni z takiej kafejki z telefonu to tam sie czasami takie numery wyswietalaja albo jak kupil taka karte wiesz i jak z niej dzwonia to tam sie takie dzwine numery pokazuja wiem cos o tym :) nie przejmuj sie trzymam kciuki za was :)

pokazuje sie jedynie 0014 na telefonie..nic wiecej... ale chyba to dobry znak, bo napisalam mu smsy - ze pewnie mnie olal, a moja wina jest to, ze nie umiem oceniac ludzi.. i takie tam... i za chwile byl telefon.. :))

Gość ronaldo.....
nie odzywal sie bo zapewne byl zajety posuwaniem jakiejs panny ;)

Ja mam taki problem od 2 dni niemogę się dodzwonic jest komunikat abonent nieosiągalny.Przed wczoraj o godz 16:42 jeszcze rozmawiałam osoba kazała zebym zadzwoniła o 20 zadzwoniła przed 20 był abonent nieosiągalny sprobowałam przed godz 22 sygnał dzwonie 4 razy nikt nieodbiera za 5 minut abonent nieosiąalny do wczoraj do godz 10 po 10 przyszły raporty doręczeń sms 3 z 10 dzwonie od razu zajęty za 3 minuty próbuję to samo abonent nieosiagalny i tak do teraz.Co mam zrobić.Pisać

Gość ja pinkkole jazda
pomysl czy to nie kochanka tatusia. dziewczyno.....powaznie!