Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa

paulinka czy natalka??a moze jakies inne? pomozcie!

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa

no wlasnie jakie bo juz zglupialaa , podoba mi sie jeszcze imie roksana , martyna i sama nie wiem co wybrac :[

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
żadne z tych imion wam sie nie podoba??

Gość Iza..
I to i to ładne.Sama musisz zdecydować:)Mysle,ze spore znaczenie ma tez to,czy imię pasuje do nazwiska. Moja corcia bedzie miec na imię Adrianna, choc wole Ada,ale mąz chce Adrianna, takze pojde na kompromis,a mowic bede i tak Adusia, bo krocej:)

Gość 11111111
z tych co podałaś mnie podoba sie Roksana (mam sąsiadke o tym imieniu-fajna dziewczyna) i Martyna :) ale dwa pozostałe tez ładne

Gość Matyna rulez
Nie podoba mi się imię Paulina, jest dla mnie zbyt oklepane. Natalia całkiem nieźle brzmi, ale najładniejsze imię to Martyna.

wydaje mi sie,że jak zobaczysz dziecko to od razu będziesz wiedziała ,które z tych imion do niej pasuje i jak chcesz na nia wołać ja jak byłam w ciazy z synem tez miałam kilka imion,które mi sie podobały ale jak urodził sie synek i połozna mnie zapytała jak będzie miał na imie to natychmiast powiedziałam Szymek i juz miał imie gotowe w pierwszej godzinie życia :) :)

Gość
Natalia zdecydowanie :)

Gość BaśkaBonApetit
Angelika, Jessica :) ... Roksana :)

Gość obydwa brzydkie
i jakieś nijakie

Gość nie natalia
bardzo teraz popularne,moje 3 koleżanki mają Natalki

Dziewczyny, co region, co rocznik to inne imiona są popularne. Natalii nie znam za wiele, za to pełno Julek, weronik, Wiktorii i oliwii. Ja też mam dylemat, bo niedługo urodzę córeczkę, a nie możemy z mężem się zdecydować. Myślałam też o Natalii, Małgosi, Ani lub Marcie. Mąż chce Basię. A syn Michalinkę. I jestem w kropce.

Gość nie natalia
Michalinka-piękne.Tylko nie Basia-wszystkie dorosłe jakie znam są nieźle stukniete i niesympatyczne

Nie natalia, coś w tym jest. Ja znam 2 Basie, które lubię, ale one mają nawracające się stany depresyjne i wogóle zagmatwane życie. Niby to nie ma znaczenia ale przecież z danym imieniem identyfikujemy jakąś konkretną osobę i nic na to nie poradzimy. Dlatego nie dałabym dziecku też imienia Ola (zbyt dużo negatywnych skojarzeń)

Gość zakłopotlka
ja tez obstawiam MICHALINKĘ ;) ewentualnie MILENKA też jest ładne ;) ani Natalia ani Paulinka mi sie nie podoba a Martyna to już w ogóle :O

Gość nie natalia
Znam Natalki/3 moje ciotki:)/świetnie sobie radzą w zyciu,Kilka Martyn 20letnich-mocne kobietki:)-psychicznie. A z tymi Baśkami to rzeczywiscie,wszystkie mają pogmatwane zycie i do tego na własne życzenie

Gość bzibzia
A moja córeczka ma na imię Krystynka a synek miał być Szymon Mąż jest Norwegiem

Gość nie natalia
W Norwegii Krystna brzmi nieźle,w Polsce średnio. Też znam kilka Krystyn,nic nie jest ich w stanie złamać,bardzo pogodne kobiety:)

Dzięki wielkie dla koleżanki, która pisze, że Martyny to mocne kobietki :) Właśnie tak mam na imię i miło było mi to przeczytać.. Popieram Natalki, bardzo ładne imię i tak właśnie chciałabym nazwać swoją córcię.. takie kobiece mi się wydaje i pełne wdzięku :) Małgosia także ładne.. a może Iga? :) Pozdrowienia dla przyszłych mam :) M.

Gość nie natalia
do Martynka Mam nadzieję,ze tez jesteś taka:)to ułatwia życie

Gość laaaaaaa
Mój syn ma cztery Natalki w grupie w przedszkolu, odradzam. Zbyt popularne..jest też dużo Julek, Wiktorii.... A może będzie chłopak? Może Madzia, Magdusia, Magdalenka...? :-D

Gość laaaaaaa
mammmmm, Zuzanka to jest imię ..............

Jedno i drugie ładne. Witam wieczorkiem też miałam ten dylemat z imieniem dla dziecka . Jestem w 38tc ciąży i będę mieć córkę zastanawiałam się zmężem nad imionami; Nadia i Natasza ale wybraliśmy Nadię bo bardziej się nam obojgu podoba.

Gość nie natalia
Nadia -fajne imie,tez mi sie podoba,zresztą Natasza tez:)

Dana, moja koleżanka ma córeczkę Nadię i mam pozytywne skojarzenia z tym imieniem. Nadia jest mądra zawsze uśmiechnięta i pogodna.

Gość piękne imię
Nadia, piękne imię. Szkoda, że na kafe mi je obrzydzono, twierdząc, że Nadia to rosyjska prostytutka:P

ale w polskim znaczeniu to Nadzieja więc może Ci się odbrzydnie . Dzięki że się wam podoba imię dla mojej nie narodzonej jeszcze córci!