Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Gość jak się..
jak juz , to juz , po co sie rozdrabniać i zadowalac namiastkami. póki co wszystko pozostaje w sferze marzen

etam marzeń, masażyści nie istnieją ? ;) chcieć to móc, no chyba że mowisz op takim speszyl tylko Twoim ;) to już inna para kaloszy...

Gość jak się..
istnieją, istnieją..... ja juz też się pożegnam dobranoc chyba w końcu się zaczernię, az dziw ,że nikt sie nie podszył ;-)

Gość adar
widzę że nareszcie wczoraj się coś działo

Gość adar
widzisz ja to bym chciał żeby ciągle tu ktoś był jak nic się nie dzieje zniechęcam się i porzucam internet

Gość jak się..
hej,hej, hej !!!!!!! Padam, padam , padam... Dziś opiekowałam się gośćmi z zagranicy. Wreszcie w domu ;-)

Gość jak się..
jak ja jestem to nie ma nikogo :(

Gość adar
a tu SZOK właśnie że jestem :)

Gość jak się..
oj!!!!!!! Prawdziwy szok Adar===> oczy przecieram ze zdumienia :D

Gość adar
witaj cóż to za goście byli ?

Gość jak się..
ze Szwecji i z Czech, fajnie było, ale nabiegałam się jak nigdy, ale to zmeczenie to chyba bardziej z emocji Dobrze ,że wkrótce weekend

Gość adar
i z nimi też będziesz się integrować bo coś wyczytałem że wyjeżdżasz i zostawiasz mnie samego :(

Gość jak się..
z nimi też , ale to kobiety, niestety :( Nie zostawiam , wieczorkiem juz będę ( może) A Ty co planujesz? Oprócz spacerów z sunią?

Gość adar
jadę na wioche tak jak gdzieś tam wcześniej pisałem tylko nie wiem jeszcze czy jutro czy rano w sobotę jeszcze cieplutko to morze piesynka popływa w jeziorku a ja z rana czmychnę na jakiegoś grzybkaniedziela raczej w domku bo muszę naprawić laptopa a to się wiąże z wyprawą na giełdę chyba że leń mnie dopadnie to poszukam dysku na allegro

Gość jak się..
kurcze adar tylko muchomora nie przywlecz

Gość jak się..
No widzisz i kto tu ucieka? Ale łono natury===> jak najbardziej. Sama popływałabym sobie w jeziorku jak Twoja piesynka, ale cóż...na basen jakos sie nie chce

Gość adar
muchomora raczej nie przywlokę zawsze jak tam jadę w sezonie grzybowym lub zaraz po przywoże do domu same fajne grzybki marynowane suszone i duszone tak że specjalnie nie muszę biegać po puszczy(żebym się nie zgubił) to raczej rekreacja więc znajdę jakiś zagajnik i poudaje że znam się na grzybach

Gość jak się..
To widze ,że jestes takim grzybiarzem jak ja ;-) . Mam zapas suszonych i w słoiku, a te najlepsze sa w sosie pomidorowym.Oczywiscie nie przeze mnie zbierane ;-) Jak chodzę po lesie to w kazdym liściu kurkę widzę , a potem szybko sie zniechęcam, szkoda ,że nie ławek w lesie.

Gość jak się..
Zaczynam nieskładnie pisać, więc pora udać się w objęcia Morfeusza, ale czy sen przyjdzie?

Gość taka jedna fajna trzydziestka
i poszli spać a ja dopiero teraz przyszłam ech, jak Wam fajnie. Jak się jedzie się integrować, Adar jedzie wypoczywać... a ja będę siedzieć w domku :( Kornik co z tymi masażami? Nie odezwał się żaden masażysta? No patrz, a tyle chętnych jest :) MIłej nocki

Gość jak się..
Temat MASAŻE i mnie nie było? :( taka jedna ===>, powiedz mi jak po urodzinach ułożyły sie Twoje sprawy? jutro rano trzeba wstac tak wcześnie, ale porażka, mam nadzieje ,że bedzie warto, a i pogoda dopisze.

Co robie ?Pracuje i ucze się a pózniej dom itd a wolny czas czyli niedziela jezdzę nad wodę albo leze i ogladam coś , spie rózne rzeczy jeszcze ..

Gość adar
dobry wieczór z tymi masażami to coś jest nie tak jak proponowałem nie było chętnych jak sobie poszedłem... to temat się rozruszał i mało co nie posądzono mnie o oszustwo ;)

Gość jak się..
Widzisz Adar==> wniosek jest jeden: wszystko ma swój czas i swoje miejsce, nawet masaże ;-)