Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Gość adar
no cóż miałem dobre chęci ale w obecnej sytuacji poddam się (chętnie masarzowi :))

Gość jak się..
jakie wszyscy maja potrzeby, ciekawe czy tez kwalifikacje odpowiednie tez maja co niektórzy. Cenię wyłacznie profesjonalizm :-)

Gość adar
jak do tej pory nikt nie narzekał na brak profesjonalizmu z mojej strony he he

Gość jak się..
jak masaz tajski to na ogólnym - polecam ;-)

Gość jak się..
adar prosze , proszę i tak się tu ukrywasz

Gość adar
wcale się nie ukrywam jestem cały czas do dyspozycji oczywiście jak wrócę nie otruty z grzybków

Gość jak się..
Ty jako jedyny tutejszy rodzynek, nie możesz mi tego zrobić. Jakby co, to tych w czerwonych kapeluszach nie zbieraj ;-)

Gość adar
myślę że zapamiętam hmmm...czerwonych nie zrywać ok zapamiętałem

Gość jak się..
i widze ,że uczeń pojętny z Ciebie W zeszłym roku mój rzekomo znajacy sie na grzybach znajomy przynosił nam ciagle (nie pamiętam nazwy) - podobne do podgrzybków z rózowym spodem.Obrazał sie na mnie jak mówiłam ,że trujacy. Potem juz po kryjomu wyrzucałam.

Gość adar
milutka z ciebie dziewczynka wiesz jak się zachować żeby kogoś nie urazić

Gość adar
przygotowałaś się już do integracji ? ?

Gość jak się..
na integracje to ja jestem przygotowana zawsze i wszędzie A tak serio , to najgorsze bedzie wstawanie w sobotę o poranku ze swiadomościa ,ze inni jeszcze spią.

Gość adar
ja też wstanę raniutko bo dzisiaj nie chciało mi się ruszyć pupy a wszystko przez te korki do domu z pracy jechałem 90 minut wściekli się dzisiaj ci ludzie czy co?

Gość jak się..
wszyscy poczuli ,że weekend. Uważaj , bo Ci jutro grzybki w lesie wyzbierają. Niektórzy z rana z latarkami po lesie buszują. poszłabym gdzieś sie pobawic, perspektywy na jutro żadnej , pewnie wróce późno ...

Gość adar
jak wogóle wrócisz:) może ci się będzie tak podobało że zostaniesz

Gość jak się..
rozważam taka możliwosc , ale byłoby to co najwyżej do niedzieli, najblizszej (niestety) Chyba jednak cenie wygodę , po tygodniu bieganiny, jeden dzień nicnierobienia to jak dar losu ostatnio

Gość adar
mam nadzieje że w tym dniu nicnierobienia wpadniesz tu na chwilkę i podzielisz się wrażeniami z integracji nie tak jak 37 latka po randce z wirtualnym menem

Gość jak się..
jak nie bedą mi sie literki przestawiać "ze zmeczenia" - to na pewno. 37-latka musiała miec bardzo udany wystep,ze tak zamilkła.

Gość adar
jak będziesz bardzo"zmęczona" to napisz przywioze ci piwo czy jakieś inne lekarstwo :)

Gość jak się..
musiałabym chyba dłuuuuuuuugo czekac na dostawę, chyba ,że priorytetem przywieziesz to inna sprawa zmykam już, udanego i słonecznego weekendu

Gość jak się..
zawsze tu wchodze na chwilę, a potem siedzę , siedzę... ooooooo, nawet komara dobiłam , smiał usiąść na ekranie, nie wiedział z kim zadziera dobranoc

Gość taka jedna fajna trzydziestka
a ja mówię dobry wieczór :) Coś trafić na Was nie nie mogę. Jak się - po urodzinach średnio mi się poukładało.. a raczej w ogóle. Ale nic, głowa do góry, pierś do przodu i do boju.. tylko najpierw musze wyzdrowieć bo coś to choróbsko sie mnie ostro uczepiło. adar - ja codziennie spędzam ok 3 godzin na dojazd i powrót z pracy więc proszę Cie nie narzekaj :))) Niedługo ten czas wydłuży się chyba do 4 godzin bo zamykają główną ulicę.. chyba będę musiała przerzucić się na samolot ;)

Gość jak się..
taka jedna==> masz pozytywne myslenie, chciałabym czasem mieć tyle samozaparcia co Ty. A Kraków rzeczywiscie , jeden wielki plac budowy, przez korki miałam mniej czasu i w biegu wypiłam jedno marne piwko. Dobre i to . Adar==> daj znac , bo będę sie martwić co u Ciebie?

Gość adar
witam znalazłem się areszcie jestem cały i śpiący

Gość adar
byłem na wiosce zbierałem grzybki i troszeczkę zabalowałem wróciłem dopiero dzisiaj rano i sru prosto do fabryki :)