Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akurat_zielarka

Dobry dermatolog w Rzeszowie

Polecane posty

Dzięki za odzew! Ja od 9 miesięcy mam problem z trądzikiem- leczyłam sie antybiotykami u róznych dermatologów. Ale teraz to rzuciłam- bo po co sobie niszczyć wątrobę, skoro nawet kuracja nie przynosi pożądanych efektów. A moze zielarz był by dobrym rozwiązaniem? Chociaż sama biorę ziołowe tabletki i masci też. Jeżeli jeszcze macie namiar na dobrego specjaliste to prosze o pomoc:) Z góry dziekuje~!

Gość Anikka Ry
Ja polecam dr Barbarę Bajor - na Warzywnej przyjmuje chociaż tak szczerze powiem, ze i tak nic nie pomoże w 100%...

Teraz chodzę do dr Krystyny Zadwornej- Welc... Ale nie wydaje mi się ona być dobrą specjalistką.. przyjmuje w Krukierku na ul Szaroktowej słyszał ktoś o niej?

Gość gość
Ja polecam wszystkie lekarki przy ul. Warzywnej. Leczę tam już kilka lat łuszczycę, i widzę fajne efekty. To pierwsze lekarki dermatolożki, które powiedziały, że maści sterydowe powinnam odstawić, a zacząć bardziej kłaść nacisk na codzienną pielęgnację. Dostałam namiar na dermokosmetyki Dr Michaels. Efekt kuracji był dla mnie niesamowity - dość szybko zaczęły znikać zmiany łuszczycowe, ładnie się goiły a głowa nie swędziała.