Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frapppka

potliwość

Polecane posty

Gość nosic w kieszeniach
mąke ziemniaczana i jak zaczną sie pocic to tam je zanurzac;)

w domu robic wlansie kuracje0z maki zwyklej..albo kupic w aptekach takie rpzeciw pocieniu

poprstu wsmarowywac -tak jak talk..albo kup sobie tulk...albo cos podobnego..

ze bedzie wchlaniac nadmierna ilosc wody... zrestza najlpeiej tez,jakbys maczala dlonie w ronych ziolach-rumianek,nagietek itd....

Gość jest pełno topików o poceniu
antidral poczytaj na forum

Gość zizziz
ja mam etiaxil pod pachy (nawet pomaga ,ale bez rewelacji) i do dloni (nie pomaga wcale) a mam dokladnie ten sam probelm....szkoda gadac

a długo uzywasz etiaxilu do rak? jesli to nie pomaga to co robic?? czy nikt nie ma takich problemów

Gość zizziz
uzywalam jakis czas i odstawilam bo mi nie pomagal. Dlonie jak mi sie pocily tak mi sie nadal poca. Normalnie pt cieknie ciurkiem czasami, jakbym spod kranu wyciagnela dlonie.

dziewczyny,sa preparaty przeciw potliwosci stop,wiec napewno sa tez do dloni,pytalysice w drogeriach i aptekach? szczerze,to jak bylam mlodsza mialam cos podobnego,wiecznie mokre rece,moj chlopak w sumie ma cos takiego,zawsz emokre lapy;/

Gość NIE TEN
można jeszcze zastosować kapiel w ROZTWORZE 10 % formaliny w wodzie kilka razydziennie...prawdopodobnie gotowe preparaty tak działają...formalinę obecnie trudno kupić i jest zaliczana do trucizn... prostą metodą jest wtarcie kilku kropel czystej benzyny(nie paliwa!) w ręce...skutek po kilku minutach(sam sprawdziłem), ale nie wiem na jak długo...i uwaga na możliwość zapłonu!z dala od ognia czy elektryzujących się tkanin!

Gość Kitkatek
Hey...Mam ten sam problem... Pocą mi się dłonie ...i to straszliwie...Mam 16 lat...i jest to dla mnie straszny kompleks...jak polowa osob lapie mnie za rece itd... a co dopiero jak miałam chlopaka...strasznie unikalam trzymania za rece...a przeceiz to takie cudne :( Jest mi glupio...robiłam juz chyba wszytko... Piłam zioła, smaruje ręce specjalnym kremem SVR, teraz zazywam takie specjalne proszki na noc Yamseen, ale to wszytko NIC nie daje....TYLKO moja mama wydaje majątek :( Nie wiem ci robic...POMOCY!!