Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze ja odbije

co robicie OD RAZU po przyjściu do domu???

Polecane posty

Gość myję ręce
teoria ale ślicznota :)

Gość moze ja odbije
moderia---kurde sorki ,ale napisałm srara ,ups :D

no ma takie zacieki ale z tym ostro walczymy jak nie minie po ząbkowaniu to najprawdopodobniej bedzie miala przetykane kanaliki łzowe :O nie wszystkie maltańczyki tak mają - to uwarunkowane genetycznie jest ale luz i tak jest miziaczek ;)

Gość no wlasnie
co to za rozowe plamki?? make up???

heh ona potrafi takie rzeczy, których nie potrafiły moje dwie poprzednie suczki , kocica i świnka morska razem wzięte ;) ;) no ale chcielismy świrka to mamy :D ok mykam bo juz takiego off topa zrobiłam , że szał pyty :D :D 🖐️ Dziewczynki

Gość ihihihih
uuouupu

zdejmuje buty i zegarek wlaczam kompa jem i na tym konczy sie codzienny rytuał-po-przyjsciu-do-domu :P

Gość Bog wiara sen mara
musze szybko sie wysiusiac i umyc stopy. No i pierwszo zrzucam z siebie obcisle dzinsy ktorych nienawidze i zamieniam na dresy i w ogole zminiam ubranie;) Czesto tez przemywam twarz a zwykle zanim obiad zostaje podany ide szybko dop lusterka sprawdzic czy sie nie pojawily nowe pryszcze i zrobic so0bie male odczyszczanko. Tzn. powyciskac sobie z twarzy wszystko co sie da;)

Gość otwieram lodówkę
:P

Gość Bog wiara sen mara
acha i tez upinam sobie wlosy, tzn robie wysoki kucyk, wysoki bo nad karkiem jest niewygodny i grzywke biore do gory a potem zakladam oapska;) W ogole chcialam dodac ze wy sie nie znacie bo teraz sie nie mowi stara panna tylko "SINGIEL"! :p

Gość Bog wiara sen mara
Acha no i zapomnialabym. W zasadzie zwykle jak otwieram drzwi od domu to u progu czeka na mnie worek ze smieciami do wyrzucenia takze pierwszo to ide chyba rczej odwiedzic pana kontenera;]

Gość ja tam odwiedzam kontener
wychodząc z domu, bo mam po drodze, a po powrocie przebieram sie i myje ryjek, witam z kotem wczesniej, jem obiadek, bi juz czeka

Usiłuję opanować szalejącą z radości psią mordę. Zdejmuję buty. Mówię psiej mordzie, żeby poszła razem ze swoim kilkudziesięciokilowym cielskiem szaleć gdzie indziej.

- pozwalam kotu wejść mi na plecy - z w/w idę odłożyć torbę - zdejmuję kota - zdejmuję buty i okrycie - po w/w znowu mam kota na plecach - włączam ekspres do kawy - znowu zdejmuję kota - idę wziąść prysznic

Gość Donata Cielebecka
wkładam sobie w odbyt cztery baterie "paluszki", wskutek czego tajemniczo świecę oczami w ciemnościach :classic_cool:

Gość nałogowa
jem. w kurtce... w butach, z kluiczem w ręku... brudnymi łapami :(

Gość mam gdzieś....
nie wierze z tym kotem jak to wam na plecy skacze???!!! raczej koty zlewają

robie sobie kitke przebieram koszulke na jakas domowa odpalam kompa robie sobie cos do picia