Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miła Kotka

Nie mam odwagi się z nim spotkać,a jestem napalona

Polecane posty

Gość Miła Kotka

Poznałam super faceta. Poznałam, może nie do końca. Od pół roku piszemy do siebie maile, smsy, nie spotkaliśmy się nigdy na żywo. On jest bardzo sympatyczny, przystojny, ma takie ciało, że oczy mgłą zachodzą i dobrze obdażony przez naturę. Od kilku dni mam straszną chcice na niego (nie raz proponował mi spotkanie) i wiem, że jak tylko mu powiem, to się spotkamy. Problem jest taki, że wstydze się swojego ciała. Brzuch, tyłek i uda, no poprostu troche za duże. A on jest wysportowany, ciało jak u greckiego boga. Od kiedy zaczeliśmy do siebie pisać, odchudzam się. Skutki są, ale ledwo zauważalne, a ja już dłużej nie wytrzymam, taka mam ochotę na niego. Boje się, że mnie wysmieje. Wysłałam mu kilka moich zdjęć ale w takich pozach, ze nie widac całej mojej figury. Poza tym jestem bardzo zadbaną kobietą i w ubraniu czuję się pewna siebie. Pytam powaznie, olać wygląd i pójść na całośc, czy lepeij sobie oszczędzic ewentualnej porażki?

Gość Miła Kotka
Widziałam, go mam mnóstwo jego zdjęć. od stóp do głów.

Gość spec
idź na całość, przynajmniej wyjaśnisz sytuację i będziesz mieć prostsze myśli...

Gość Miła Kotka
No wieloryb, to nie, nie jest az tak źle. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość Chupa Chups
widzial Twoje fotki, więc luks..rusz tylek i się z nim umow!! odchudzac to sie bedziesz jak się mu spodobasz..i motywacja bedzie wieksza;)

Gość Miła Kotka
Wiecie, co, dzieki, juz zaczynam kombinowac spotkanie.

Gość dr Sogranies
koniecznie sie umow! raz kozie smierc!

Gość facet to lubi.
w sumie jak sie kogos chce to nie chodzi tylko o wyglad..inaczej 3/4 ludzi byloby dziewicami , prawiczkami itp itd..wiec...... zreszta na prawde jak facet jest napalony to na take szczegoly nie bedzie zwracal uwagi

Gość Emil
Mila Kotka. Ja mam też chcicę, Ale ja jej długo nie widziałem, i martwię się że już o mnie zapomiała. Wszystko mija - okazja też .

Gość Słafka
Shrekowi się udało ;)

Gość pysznamuszelka
Emil a jak dlugo jej nie widziales?

Gość ubierz sie seksownie
np. w seksowne skórzane - skóropodobne spodnie! Tak aby większą jego uwagę przyciągał twój seksowny stró niż twoje ciałó! P.S. a może on lubi lekko puszyste? niektorzy faceci nie lubią chudych ;)