Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mia

suknia na wesela dla kobiety ciężarnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mama mia

no wlasnia jaka bedzie sie nadawala dla kobiety w 6miesiacu ciazy, dlugie chyba odpadaja co nie??ja myslalam o takiej do kolan rozkloszowanej i takiej pod biuscik miej wiecej wiem co chce ale nie moge takiej nigdzie znalezc, nawet w internecie zeby zobaczyc jak taka wyglada , dziewczyny jak to bylo z wami jakie kreacje mialyscie (na balach , weselach itp.) bedac w ciazy, jak sie prezentowalyscie i jak sie czulyscie?? a moze maci jakies linki z waszymi zdieciami lub ze zdieciami sukienek do kupienia , bardzo bym prosila pozdrawiam

Gość mama mia
zadna z was bedac w ciazy nie byla na jakims weselu, balu, studniowce???????

sukienka o ktorej myslisz moze poszerzac, no chyba ze masz idealna sylwetke, jestes dostatecznie wysoka ja proponowalabym Ci spodium klasyka i elegancja a jednoczesnie super wygoda :)

Gość emnila
ja bylam na 2 weselach + swoje :) byl to 4 miesiac i nic nie bylo widac, bylam w swojej normalnej sukni balowej (gorset + spodnica)

Gość mama mia
no wlasnie sie zastanawialam czy nie bede za bardzo wygladac jak bombka, gorset ze spodnica odpada

Gość kicia82
idż do krawcowej! doradzi i uszyje na miarę...

Gość mama mia
no tak ale co bedzie jak nie spodoba mi sie? dlatego prosilam o jakies zdiecia zeby zobaczyc jak sie wyglada w takiej sukni, ale chyba tu mi nikt nie pomoze:(

Gość jesli
osobiscie odradzam takiej wersji sukienki.Bardzo dobry pomysl to eleganckie spodnie

Gość w ciazy na studniowce
DOBRE!!!!

Gość mama mia
pluszka25 nie widze tego zdiecia , cos chyba zle wkleilas

Gość mama mia
upup

Jeżeli jesteś szczupła i masz tylko wystający brzuszek, to spokojnie możesz ubrać dopasowaną sukienkę:) Mnie sie bardzo podobają szczupłe przyszłe mamusie w dopasowanych sukienkach czy bluzkach. Ja jak byłam w ciąży, to byłam na balu charytatywnym i tak właśnie sie ubrałam:) Dopasowana sukienka, za kolanko, z dużym dekoltem:) Czułam sie świetnie. Te suknie odcinane po biustem tez mi sie podobają. Są bardzo dziewczęce:)

Gość mama mia
upup

hej ja bralam slub pod koniec 6..i mialam spodnice fajne buty i do tego koszule scisle dopasowana i bolerko..ale nie bralam koscielnego ...spodnie tez fajne mozna dopasowac z szarfa ..ladnymi koszulami..marynareczkami..a kiecki wysoko pod stanem..a la grecka nimfa;)

Gość no ładnie
do ślubu i w ciązy OBŁUDA i jeszcz epewnie weon kóry symbolizuje niewinność, i jeszcze biel obrzudliwość zakałanie bleeeeee

Gość mama mia
pluszka25 czekam na ciebie i na fotke tej sukni

Gość mama mia
a tak naprawde chodzi mi o suknie na studniowke, tak tak jestem w klasie maturalnej, napisalam o sukni na wesele bo myslalam ze wiecej osob sie wypowie.....

Gość my nie dajemy dupy przed ślueb

Gość mama mia
ok, tak naprawdę chodzi mi o strój do gimazjum, wpadłam z chłopakiem i tera chodzę z brzuchem i tyla

Gość kościelny ślub z brzuchem
wstydziłabyś się. Weź cywilny i nie wygłupiaj się. To tak jakby do karocy przyczepić osła. Ni w 5 ni w 10.

Gość zgadzam się z powyższym
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TO JEST ŚMIESZNE ŻEBY COŚ TAKIEGO ROBIĆ I CHODZI TU JAKIEŚ SUMIENIE I MORALNOŚĆ WYBACZ ALE DO KOŚCIOŁA TO RACZEJ NIE W CIĄŻY

Gość mama mia
a kto powiedzial ze wybieram sie z brzuchem do slubu?? czytajcie lepiej ze zrozumieniem

Gość mama mia
oo widze ze podszywacz tez sie znalazl , a myslalam ze na takim forum o ciązy i macierzynstwie znajduja sie powazne osoby........

Gość mama mia
09:03 mama mia a tak naprawde chodzi mi o suknie na studniowke, tak tak jestem w klasie maturalnej, napisalam o sukni na wesele bo myslalam ze wiecej osob sie wypowie.....

hemn nie jestem osoba wierzaca ale zawsze myslalam ze Bog cieszy sie kiedy ludzie sa szczesliwi i nie zwraca uwagi na to czy ktos idzie do slubu w ciazy czy nie..to ludzie ustalili takie zasady.. co jest fajniejszego niz milosc i male dziecko??

Jasne, że można znaleźć. Ja kupiłam sobie piękną, gładką fioletową suknię do kolan z krótkim rękawem. Ma śliczną koronkę na plecach. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.