Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulinek

KOCHAMto nie wyraz lecz zdanie KO przemija CHAM zostaje

Polecane posty

Gość kasiulinek

dziewczyny zgadzacie się ze mną???

Gość Loola1979
o, jak najbardziej.....po trzech latach ten skrót wreszcie rozszyfrowałam.....i chama wywaliwszy

Gość kasiulinek
to tak jak ja!!!:-)

No..tak a propos tematu to właśnie zadzwonił(!!) do mnie przyjaciel z oświadczeniem, że mnie kocha..od roku...i trzeźwy był...i co teraz???

Gość kasiulinek
mi niedawno przyjaciel od wielu lat tez oświadczył taką wspaniałą nowinę :-0 za bardzo go kocham jako człowieka i PRZYJACIELA że za żadne skarby nie chciałabym go nigdy stracić...a w miłość i jej trwanie nie wierzę już więc ... wolę mieć przyjaciela...

Gość przegrana...
Niektórzy tu myślą, że rozumy pozjadali:O

Gość LKP
jak zwykle, "jestes moim przyjacielem, ale nie zostaniejsz moim chlopakiem". i potem szukacie zwyklych palantow, majac pod nosem normalnego faceta. Ale wy wolicie kutasow, przez ktorych potem cierpicie i wypisujecie swoje zale na forum.

Gość przegrana...
Jakoś jej jeszcze nie zalazłeś, stańczyk, a sk....nem już jesteś. I gdzie tu logika?

Gość kasiulinek
i tu się mylicie kochani! mój przyjaciel to bardzo przystojny, wysoki brunet a do tego inteligentny i oczytany, ale ja go kocham inną miłością niż wam się wydaje, kocham go właśnie jako PRAWDZIWEGO PRZYJACIELA!!! Ale z tego co pamiętam pytanie było do kobiet, a i forum nie wasze, więc bardzo proszę wara od mojego topiku i przestać mi tu wypisywać jakieś wasze seksistowskie teksty (i tak już zaśmiecacie forum)

Gość LKP
wiem, masz racje.. ale ja nie potrafie... nie potrafie taki byc w stosunku do kobiet :o

Gość LKP
moja wypowiedz byla skierowana do stańczyka

Gość przegrana...
Nie ma za co..:O Powodzenia w ulepszaniu sk...ństwa.

Stańczyk ma racje, słuchajcie go to bradzo madry i doswiadczony chłop wiem bo spotkało mnie to samo:-O

Gość przegrana...
Bo co?

Gość kasiulinek
stańczyk co ty wygadujesz i tylko bałamucisz kolegę!!!????? a ty myslisz, że to tytułowe CHAM to odnosi się do miłych, wrażliwych i uprzejmych facetów???

Gość przegrana...
Bo przegrałam! Nie widać?:O Nic u mnie nie słychać, pogrążam się w beznadzieji i upijam się co wieczór. Zadowolony?:O

Gość kasiulinek
Skończony a ty co??????? co cię spotkało biedaku??? odnosisz się do tematu czy po prostu wylewasz swoje żale??? A w ogóle facetom już dziękujemy :-)

Gość kasiulinek
ale zauważ , że to CHAM wychodzi po czasie i właśnie tego się obawiam, że z KAŻDEGO faceta wyjdzie w końcu taki własnie CHAM ...nawet z mojego przyjaciela a ja nie chcę tego i dlatego wolę żeby zawsze przy mnie było jako przyjaciel, bo jak się związek rozwali to nie bedzie ani miłości, ani przyjaźni... a jak się decydowałam na związek z chłopakiem to na pewno nie był CHAMEM tylko miłym, wrażliwym i opiekuńczym człowiekiem, ale potem szydło wyszło z worka i zaczynam wierzyć, że po prostu udajecie przed dziewczyną, a potem jak jest już wasza to odpuszczacie i pokazujecie jacy jesteście tak naprawdę :-(

mili i wrażliwy sa skazani na bycie przyjaciólmi chmulce i przygłupy to wasi faceci:-O za co nas taki los spotyka:-O

Gość kasiulinek
czy do Ciebie w ogóle dociera co czytasz czy po prostu bredzisz i powtarzasz pewne stwierdzenia automatycznie??? przecież napisałam, że kochamy tych miłych, wrażliwych itd, ale wam potem odbija...i to już nie jest raczej nasza wina...może po prostu nie udawajcie kogoś kim nie jesteście

kochacie jako przyjaciół, bo jestemy niewygledni:-O na forum łatwo powiedizec ze jest zupełni inaczej, ale życie was perfekcyjnie demaskuje, wazne aby był ładny, ze cham i bydlac, to nic, moja miłosc to zmieni, potem rozczarowanie, musimy słuchac jak to niedobrzy jestesmy:-O ta facet to swinia

Oczywiście,że zakochujemy się w miłych i wrażliwych...........tylko potem jest tak jak w temacie.

w waszym mienieu miłych i wrażliwych:-O a ktos z boku powie ze to zwykły bydlak, ale nie Wy wiecie lepiej:-O ile razy to juz widziałem, i zawsze jest tak samo , moza tlumaczyc ile sie chce to nic niepomoże:-O

Gość kasiulinek
mylisz się mój były jest absolutnie brzydkim facetem! jest prawie łysy, ma wyłupiaste oczy, odstające uszy, krzywe nogi, zepsute zęby..jeden na przodzie jest prawie czarny...nie ma ani urody, ani honoru, ani inteligencji niestety... a na początku taki był uroczy, uprzejmy, szanował itd. tacy własnie jesteście

Gość czy Ty stańczyk
naprawdę jesteś taki paskudny ????

stary widze ze zansz zycie tak jak ja:-O nam brzydkim i wrażliwym naprwde sie sporo dostało po tyłku, w zyciu dzieki kobietom:-O i ch obłudzie