Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulinek

KOCHAMto nie wyraz lecz zdanie KO przemija CHAM zostaje

Polecane posty

Gość kasiulinek
mam dośc gadania z wami chłopaki...przecież wy w ogóle nie czytacie tego, co jest napisane tylko bredzicie coś... w temacie nie ma nic o przyjacielu (jakaś dziewczyna wspomniała tylko) a wy tu rozpisujecie jakieś dziwne teksty :-0 a "aktualnego" nie ma i pewnie byście to zrozumieli chociażby z tematu topiku, ale po co czytać ze zrozumieniem i jeszcze pomyśleć trochę, jak można wylać swoją złość bez sekundy zastanowienia

typowa kobieta jak nirozumie to siw wkurza i wyj\\kreca kota ogonem:-O mam 3 przyjaciłoki od których dotałem kosza, wiem o nich wszystko, ten swiat kreci sie na próznosci i obłudzie, to gorzka prawda:-O wolał bym byc przystojny i tego wszyskiego niewiedziec, bo kto mniej wie ten spokojniej spi:-O

Gość czy Ty stańczyk
chłopaki - niestety tak jest. mimo tego, że większość się do tego nie przyzna lecimy na facetów przystojnych, przecież nawet nie mam ochoty poznawać faceta jeżeli jego "opakowanie" nie jest atrakcyjne. szkoda mi Was troszke

Gość kasiulinek
mi też szkoda bo nietoż, że brzydcy (jak sami piszą) to jeszcze tak strasznie ciężko się z nimi gada

Gość kasiulinek
i o ile to pierwsze jakoś można przeżyc, o tyle to drugie jest nie do wytrzymania! dobranoc

Gość kasiulinek
idzcie dzieci już spać! dobra jesteście brzydcy jak noc, a do tego głupi jak but i na pewno żadna nigdy was nie zechce bo która wytrzymałaby z takimi marudami!!!!!!!!!!lepiej?

Gość kasiulinek
a do tego zostaje wam podszywanie się oooooooo i to jakie inteligentne!!!!! naprawdę skoro urodą nie grzeszycie to przynajmniej intelekt by sie przydał...

Gość sęęęękju
za skasowanie podszywu

Gość tiruriru
a ja mam brzydkiego faceta ktory jest najcudowniejszy na swiecie i nigdy w zyciu nie zechce go wymienic na jakiegos 'boskiego modela' :) Dla mnie jest piekny i kochany :D i nie obchodzi mnie co o nim mysla inni :D on sam takze nie :) A tutaj widze koledzy zamiast wziasc sie w garsc uogolniaja proznosc kobiet :P skoro czujecie sie dobrze z takim wytlumaczeniem :) Pozdrawiam !!