Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie znacze...

jak kawał mięsa.... mam dosc!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nic nie znacze...

wlasnie los postawil na mojej drodze kolejnego palanta, kolejnego skur... ktory potraktowal mnie jak kawal miesa:-( nie bede sciemniac, wiem, ze jestem bardzo atrakcyjna dla facetow - wiem to od nich, po ich spojrzeniach itp... i wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze wiekszosc traktuje mnie jak rzecz, widza tylko cialo. zygac mi sie chce! mysla swoim malym. wlasnie kolejny to potwierdzil... a myslalam ze on traktuje mnie powaznie... okazalo sie ze ma stala dziewczyne, ale od kiedy mnie zobaczyl, nie mogl sie oprzec, to bylo silniejsze od niego, stalam sie jego obsesja - ktora juz mu przeszla i wrocil do swojej laski... dlaczego faceci tak mnie traktuja????????????????????? dlaczego tylko takich skur... przyciagam??? i plakac mi sie chce, bo ja sie naprawde zauroczylam, a on nawet nie wypowiadal sie o mnie jak o osobie - na ost spotkaniu- uzywal okreslen "twoj tylek" "twoje piersi"... wszyscy widza we mnie panianke do przelecenia... wszyscy mysla ze jestem glupia-tak mnie traktuja, jak polglowka- a ja mam studia ukonczone i 5 na dyplomie!!! do jasnej cholery!!!! sorry, za gramatyke i skladnie. ale nie moge zebrac mysli...

Gość to moze pokaz cos wiecej niz
cycki i tyłek - skoro pokazujesz to pierwszemu lepszemu palantowi to co sie dziwisz

Gość nic nie znacze...
mam sie owinac chusta??????????????????? nie masz pojecia o czym mowisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla twojej wiadomosci - nie jestam fanka wielkich dekoltow i mini spodniczek!!!!!!!!!!!!

słuchaj - to jakim cudem pozwalasz tak gadac facetowi o cyckach i tyłku??? sorry ale jakaies sytuacje sprawiaja ze on sie tak zachowuje. mam wrazenie ze chyba zbyt szybko pozwalasz im na zbyt wiele - i takie tego skutki.

jestem tylko ciekawa jak długo znałas tego palanta...bo cos mi sie wydaje ze niedługo.

nie chcę tu wygłaszać jakiś górnolotnych bredni- a nie pomyślałam, że kupa w tym twojej winy ? no i co z tego, że masz 5 na dyplomie- może potrzeba tobie również wykładu z życia czy coś takiego- skoro sama używasz określenia, że wszyscy cię tak widzą- to może coś w tym jest- bez urazy- nie popieram takiego zakochawania faceta- ale jeśli on to rzeczony skur*** to ty >> z naiwnością dziecką. rozumiem - raz może się zdarzyć- ale nie bez powodu mówi się, że człowiek uczy się na błędach- tobie zdarzyło ci się już to chyba wiele razy- więc może pora się nauczyć; i skończyć być tak naiwną powodzenia i głowa do góry

Gość stańczyk bosz ale ty nudny
czytaj juz cie nie mozna:O

Gość a ja mysle ze
moze sprobuj nastepnym razem zamiast od razu podawac sie na talerzu i do wyra isc , tylko spotkania rozmowy i raczej badz na dystans troche? niech sobie patrzy na 'twoj tylek' i 'twoje piersi' ale lapki z daleka. jak bedzie mu zalezalo to poczeka a ty sie przekonasz czy jest palantem czy wartosciowym facetem.

Gość stańczyk to
sobie rekompensuje braki w urodzie dowalając każdej pannie...żenada...nie ma to jak mścic sie na kims,ze sie wyglada tak a nie inaczej....w ten sposob do braku urody dodaje szpetote duszy....

Gość nic nie znacze...
skad wywnioskowaliscie, ze daje na prawo i lewo??? czy kazda wygladajaca troche lepiej niz przecietnie dziewczyna w waszym mniemaniu musi dawac na prawo i lewo??? nawet tutaj zajmujecie sie powielaniem stereotypow?????????? :-( tego kolesia znalam ponad 2 m-ce i dziwie sie ze nie zostal aktorem - oscar murowany!!! a o tylku powiedzial gdy konczyl znajomosc!!! nie pozwalalam zeby o mnie tak mowil!!! a tak w ogole, gadalam kiedys na gg z dobrym znajomym, ktory wyjechal za granice. napisal mi ze kiedys czul cos do mnie. na pytanie dlaczego nic nie zrobil, odpowiedzial: bo myslalem ze do siebie nie pasujemy... ty jestes wyjatkowa, a ja taki zwykly. to by nie wyszlo... co by nie wyszlo??????????? to kto do cholery do mnie pasuje???? banda wielkich macho - playboy'ow???????????

Nic Nie Znacze... posłuchaj spokojnie. Raczej nie przyciągasz łajdaków tylko dopuszczasz do siebie wyłącznie takich dziadów. Coś wydaje mi się, że zawsze szukałaś przystojnego księcia z bajki i srodze się zawiodłaś. Nabierz trochę dystansu. Inaczej będziesz traktowana jak kawwałek mięsa. Wybacz ostre słowa, ale to jest życie. Halina Kunicka śpiewała kiedyś \"Nikomu nie żal pięknych kobiet choc każda płomień w sercu ma Lecz zastanówcie się panowie czy wy umiecie kochać nas\" Głowa do góry. Wiesz jakie jest lekarstwo na miłość? Po prostu druga miłość. Pozdawiam serdecznie. Masz na otarcie łez od takiego na którego już nawet żyrandol nie poleci wirtualne ucałowanie w obydwie dłonie oraz [kwiatek}

wiesz , przyciągasz to ty możesz różne typy- ale przeciez jako kobieta świadoma swoje kobiecości i wyglądu ponad-przeciętnego, SAMA decydujesz, kogo za próg wpuścisz- NIEPRAWDA??? poza tym - \"wszyscy myślą że jestem głupia\" to dlaczego na to pozwolasz- co prawda opinia innych nie jest niezbędną do życia- ale jak ci tak z nią źle; to zrób coś z tym- nie licz na to, że bez kiwnięcia palcem, będziesz przyciągać tylko tych wartościowych.

stańczyk ----------> nawet o tej porze odbębniasz swą krucjatę głosząc te hierarchiczne poglądy :O wygląd wyglądem - ale czytaj uważnie- ona się z nim ZAUROCZYŁA- wiesz...to takie uczucie wyższe ;) chyba dla niektórych:P nie do pojęcia. ...niech tylko słusznie je lokuje :)

widze chłopie ze cie zwalczają:-O prawda mocno kole ale ja juz sie z tym pogodziłem, taki nasz los one kochja palantów a my za nich rachunki płacimy:-O

a przystojny czy nie to już pojęcie względne :) wyświstane ale prawdziwe :P !!!! i nie smutasuj mi się tutaj bo jeśli ty nie jesteś przystojny- to \"puste\" masz w takim razie z głowy- a to powód chyba do radości !!!

chodzi mi o wypłakiwanie sie w mankiet, słuchanie jacy to faci beznadziejni poza mna bo ja jako PRZYJACIEL jestem fantastyczny, pociesznie, wypełnianie czasu itp.:-O

skończony---------> a tobie co dolega ? chciałoby się rzec - naiwniacy z was i tyle :P kobiety to złe kobiety; a to fatum nad wami, to także przez wasz wygląda- pewnie!!!! najłatwiej wszystko na wizualność zwalić !!!! lenie jedne i tyle :P szczerze - nawet jeśli jakąś powalicie na kolana- to po jednym dniu - jeśli nie przestaniecie tak biadolić- ucieknie - i tyle ją będziecie widzieć :) ...a później jeszcze wspomnicie moje słowa [tu następuje ironiczny śmiech]

Gość opętana to zła kobieta
;) podejdź że do mnie :)

Tomek ---------------->jest różnica między narzekaniem, a permanentym zwalaniem winy na \"pustaki\" za całe zło tego świata. swoja drogą owocnych łowóch na studiach :) do pomarańczki---------------> nie będzie mi pomarańczka mówić, kiedy mam iść spać :O ale tobie :) - dobranoc

wiesz ze jestesmy tu teraz sam na sam ;) ?

masz 24 lata, więc pora najwyższa ;) (i kto to mówi :O ) jeśli nie na łowy....to co najmniej dobrze się rozejrzyj; wybiegając za bardzo w przyszłość traci się teraźniejszość- cześć

😡

co znaczy ten lekcewazacy stosunek 😡 😠 ???

Gość nic nie znacze...
stanczyk - po ktorej z moich wypowiedzi stwierdziles ze jestem pustak??? i gdzie jest napisane ze lece na wyglad??? i chyba cie teraz bardzo zaskocze: otoz, moj ostatni facet-cham nie wygladal jak ksiaze z bajki. mojego wzrostu - moze nawet ciut nizszy, chudy - przypuszczam ze ja waze wiecej niz on:-/ i blizna po wypadku na twarzy. ale bylo cos w nim: jego oczy i zachowanie: pewny siebie, ale nie zarozumialy, swietne poczucie humoru, taka szalona spontanicznosc, zawsze usmiechniety, zawsze wiedzial co powiedziec - chociaz teraz to juz nie wiem czy to byl on, czy tylko pozory:-( a ja glupia, naiwna naprawde cos poczulam... zreszta, niewazne. stanczyk, nie rozumiem co cie tak rozdraznilo w mojej wypowiedzi??? nie jestem pusta zarozumiala lalka. nie napisalam ze jestem piekna, bo sie za piekna nie uwazam. mam kupe kompleksow, jak kazdy. skad ta nienawisc???

Gość powagaa
a może powinnaś następnym razem bardzo powoli wprowadzać seks do nowego związku bo wiesz 2 miesiące jak dla mnie to nie jest dużo czasu :O a ja nie chwaląc się zawsze miałam bardzo wartościowych facetów ale za każdym razem szanowałam się i oni mnie również...przemyśl to!

do autorki to naprawdę , że nujące jak niektórzy forumowicze Cie atakują tylko dlatego, że jesteś ładną dziewczyną.

Gość prokursor
a ja się zgadzam z tymi co jej dobrze radzą. Cholera, kobiety co jest, że dajecie sie tak szybko omamic na te nasze slowka:O. A nie daj boze ktoras o reke poprosic, to od razu blogostan!!! Wezcie sie w garscie, badzcie kokietki ale niezalezne i nie takie naiwne !!!!!