Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarek sokol

pocalowalem dzis chlopaka, bardzo tego zaluje

Polecane posty

Gość jarek sokol

Podrywal mnie w pracy, najpierw wysylal sms-y jaki to ja jestem przystojny i t.d., pozniej ze chce mnie pocalowac. Dzis po pracy pilismy browara, potem nie wiem jak to sie stalo ale zaczal mnie calowac w kiblu :O Zrozumialem ze nie moglbym byc gejem, zupelnie mnie to nie podnieca. Nie wiem co robic, czuje sie fatalnie:O

Gość jarek sokol
Trudno mi teraz usiedzieć

Gość a co mi tam///
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem....

Gość jarek sokol
wiem ze tego nie cofne, czuje sie fatalnie. Ale cieszy mnie fakt ze to mi sie nie podobalo, napewno nie jestem gejem. Wiem tylko ze nigdy nikomu o tym nie powiem, nawet swojej zonie ktora bede mial w przyszlosci. Czy ktos z was mial podobna sytuacje?

Gość A co byś zrobił jakby żona
zechciała sobie z ciekawości pocałować facet lub kobietę po piwku????

fatalne samopoczucie przejdzie, a przynajmniej jestes przekonany, ze nie jestes homo... zawsze to jakas wiedza (wiecej) o sobie

Gość jarek sokol
to byl ten jedyny raz w zyciu, zaluje ze tak sie stalo :O

Gość Żonaa
a może nie trafiłeś na faceta, który by ci się spodobał? taki jesteś pewny swojego heteroseksualizmu???? To po co się z nim spotkałeś skoro znałeś jego zamiary? Po co pozwoliłeś się pocałować? Sprawdzałeś się? Więc chyba nie do końca jesteś taki pewniak :O

Gość jarek sokol
nie bylem pewny :O ale teraz juz jestem, ten chlopak jest mlody i przystojny, 20 lat, ale mimo wszystko mnie to nie podnieca, dziwnie sie czuje. Nie robcie tego co ja zrobilem

wlasnie wskazane jest by robic takie rzeczy, to wszystko to jakies doswiadczenia i przezycia wzbogacajace zycie. nie martw sie tak, kiedys bedziesz sie z tego smial

wskazane jest... np. poznac siebie:-) a Ty Żonaa tez sie tak nie przejmuj, mam fajny humor to pisze co mi slina przyniesie na jezyk ;-)

Gość jarek sokol
dzieki, naprawde jest mi ciezko ,nie moge zasnac. szkoda ze niektorzy moga tylko potepiac:(

Gość Żonaa
ok ale moim zdaniem to takie preferencje homoseksualne czuje się już dużo wcześniej i częściej więc tak naprawdę nie ma co sprawdzać... A jak ktoś nigdy nie miał podobnych problemów to po kiego kija ma się sprawdzać? Dla mody, adrenaliny czy wzbogacenia czegoś tam? Dla mnie takie szukanie bez wewnętrznej potrzeby to bzdura! A ty się tak nie martw jarek bo już nic nie zmienisz. Co się stało to się nie odstanie. Ważne, że miałeś właściwą reakcj i już tego nie będziesz chciał powtórzyć. Rozejżyj się za ładnymi dziewczynami i :classic_cool: powodzenia :-)

Gość jarek sokol
podniecaja mnie dziewczyny, ladne nogi i tylki:) dziewczyny maja ladne ciala, faceci mnie nie podniecaja wogole ! szukam dziewczyny, mam nadzieje ze znajde, jestem przystojny;)

Gość jarek sokol
nie jestem pedalem!!!! zaluje tego co zrobilem

ja całowałam się z kumpelą i mimo że nie podniecało mnie to, to nie ma czego żałować;) myślałam że jestem może bi bo podobaja mi się kobiety, ale jednak nie - patrzeć mogę ale całowac niespecjalnie;)

ja mam tak jak lachudra...lubie se popatrzec na fajne zgrabne kobitki...nawet bardzo...ale calowac nie...:O nawet gdy mialam 7lat i mnie kuzynka pocalowala,myslalam,ze sie porzygam...choc homofobem NIE jestem.

Gość Żonaa
Olajda_S ---> Twoje pytanie jest retoryczne więc odpowiedź jest zbędna :O

Gość olalallallalalllala
pedaly to mnie wkurwiaja, ale lesy nie:P mm sama mialam przygode i nie zaluje

Jarek wyluzuj, nic takiego się nie stało - ot nowe doświadczenie osobiście bardzo by mi się podobał taki widok :-) dwóch przystojniaczków całujących się .. kozak jeśli chcesz pogadać, daj znać :-) podam ci swój nr GG Pozdrawiam Aspiryna

Gość jarek sokol
jak sie obudzilem to mialem strasznie mokre majtki i jakies takie lepkie, chyba sie ostro spocilem

no nie nie można tu już się z nikim dogadać, same prowokacje... co wy tu wypisujecie .. dżizas .. zero uczciwości .. Pozdrawiam Aspiryna

Gość jarek sokol
Aspirynko na doweód tego ze nie jestem gejem chetnie sie z Toba spotkam i Cie wylize, co Ty na to?

Gość jarek sokol
lubie wyłuskiwac hemoroidy z tyleczka, dasz sie wessac chociaz w jednego?

heh.. nie przejmuj sie. ja mialem podobna przygode ostatnio. kilku moich znajomych z pracy jest gejami i kiedys podczas wspolnego wypadu na piwo jeden z nich caly wieczor co chwile chwytal mnie za tylek. tez sie nie wzbranialem ale nie mam z tego powodu jakichs specjalnych wyrzutow sumienia. wiem ze nie jestem gejem i jestem pewny swojej meskosci. a to ze mam powodzenie z obu stron to tylko mi schlebia. pozdro i nie przejmuj sie 🖐️

Żonaa -----> mysle, ze pytanie nie jest retoryczne ...co najwyzej dla coniektorych osob trudne