Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosienka26

ja powiedzialam ze odchodze a ON.....

Polecane posty

a On powiedzial ze nigdy nie pozwoli mi odejsc. ze beze mnie jego zycie straci sens. zaczal kupowac prezenty, chce nawet zmienic prace zeby tylko byc dluzej ze mna????? jedynym problemem jest jego wieczny brak czasu dla mnie

Gość barbóra
bądz cierpliwa i zobacz czy jego zmiana jest na kilka dni czy może naprawde zrozumiał że może Cię stracić i teraz bedzie miał dla Ciebie czas

wlasnie rozmawiam z nim przez telefon caly czas mowi ze jestem super i dla niego i ze nie zaufa juz nikomu jak go zostawie co mu powiedziec??????

A moze powiedz mu po prostu że to bedize taki okres próbny i musi Ciebie przekonać że teraz będize inaczej! MOze to jest szansa żeby cosik zmienić w waszym związku! Na niektóych ludzi niespodziewany sozk jak np. rozstanie powoduje że zaczynają się starać i walczyć o dziewczyne

kochasz go czy nie> bo jesli nie to daj spokój. powiedz ze nie ma to sensu im prędzej tym lepiej bo póxniej będzie tylko gorzej. a jak go kochasz to juz chyba wiesz co robić...

wiecie co on powiedzial mi : CO JA CI TAKIEGO ZROBILEM ZE CHCESZ ODEJSC do jasnej cholery a jak od 2 tygodni chce z nim o tym porozmawiac to nigdy nie mial czasu!!!!!! on mowi ze beze mnie nie da rady why?????dlaczego on mi to robi?????

jestem z nim bo jak ma czas to jest najcudowniejszym facetem pod sloncem ale nie ma go teraz dla mnie potrzebuje rozmowy---a go nigdy nie ma