Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mundurek

CZY WARTO WSTĄPIĆ W SŁUŻBY MUNDUROWE?

Polecane posty

Gość Mundurek

Pracuję w straży pożarnej na etecie cywilnym. W przyszłości być może będę miała okazję wstąpić w służby mundurowe. Wiem, że jeździ się do szkoły przez 2 lata, zdaje się egzaminy w tym sprawnościowy, prtzechodzi badania lekarskie. No i ma sie dodatkowe uprawnienia, m.in. 15 lat i emeryturka :) Czy warto? Ktos może cos na ten temat powiedzieć?

Gość Mundurek
nikt sie nie wypowie?

Gość pf
chyba warto, mój kuzyn niedawno poszedł na zawodowego i sobie chwali; znajomy również :)

Gość jak najbardziej
ja koncze resocjalizacje teraz, w przyszlosci mam zamiar w wieziennictwie pracowac, tez mundurowe, budzetówka to jest to, a jak nie to policja

Gość zalezy gdzie
z policji troche ludzi ucieka po paru latach, marna pensja, duzy stres, marne awanse. jedyny plus to pewna praca i emeryturka no i jesli kogos interesuje to tez./..

Jeżeli ktoś nie ma konkretnego zawodu, najlepiej technicznego, to jedyne wyjście, przy założeniu, że chce zostać w kraju, to służba mundurowa. Pewna praca, płaca i emerytura za mały czas (chociaż raczej należy spodziewać się wydłużenia wieku). Ale w więziennictwie łatwo nie jest i długo lepiej nie będzie. Wielu klawiszy ląduje u psychologów i psychiatrów

Gość zreszta w tym panstwie
policja, wieziennictwo to przyszlosciowe kierunki heheheh w tym bedziemy przodowac w swiecie. /a podobno porownuja nas do szwecji hehehe/