Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teemperówka

ANIA MUCHA i jej makijaż

Polecane posty

Gość musisz lazic na
solarium i pozniej wystarczy musnac policzki rozem wzdluz kosci policzkowych - jasny blyszczyk na usta, mocno pmalowane oczy i juz... Na mnie ten makijaz nie wywarl wrazenia...

Gość Teemperówka
Nie chodzi mi o makijaż oczu czy ust tylko o TWARZ :) I nie wystarczy tu solarium i róż :o Wyraźnie widać, że ma podkład i zapewne puder - lekko, średnio kryjące (wystarcy porównać ze zdjęciem niżej...) tylko czy ktoś może pomóc mi namierzyć te kosmetyki?? Bardzo chciałabym uzyskać taki efekt na buzi

Gość dziewuszkaaaaa
na pewno pierwsze to solarium,wyraźnie widać ,ze jest równomiernie opalona,co do podkładu hmmm.. jest pełno dobrych matujacych podkładów w szczególnosci w sephorze ( tam zaopatruja sie gwiady) cena dobrego podkladu wynosi okolo150zł

Gość kik*
na fluid połóż puder sypki.

Gość ooooooooooooo
puder brązujący na boki twarzy, środek twarzy rozświetlony.

Gość Teemperówka
Ale kto powiedzial, że ja chcę wyglądać dokladnie tak jak ona, być tak samo opalona itd. itp. ?! Logiczne jest, że NIE CHODZI O KOLOR podkładu i pudru TYLKO O EFEKT jaki dają. Może jest tu jakaś kosmetyczka, makijażystka albo ktokolwiek kto mógłby mi doradzić konkrety? Osobiście stosuję MF Lasting Performance, nie używałam nigdy pudrów ale chcę zacząć. A moze kompakt lepiej?

Gość a ja bym nawet nie chciala
takiej tapety..facet mnie przytuli nagle zacznie glaskac i jak sie odkleje to polowa zostanie na jego koszuli. najlepszy jest wyglad naturalny:) to jak sie maluja do telewizjii (gdzie wszystko absolutnie widac) to jest inna sprawa. Ty nie musisz sie tak tapetowac chyba ??

Gość JEDNYM SŁOWEM
----------------------- JAK OSIĄGNĄĆ TAKI EFEKT? -------------------------

Gość kamilo0-
oj pewnie jakis podklad, puder rozswietlajacy i roz, a powiedz, odpowiada Ci ten podklad mf??

Gość Teemperówka
Czy ja sie muszę tak malować czy nie muszę - podoba mi sie i chciałabym tak matowo i jednoscześnie promiennie wyglądać na randce czy w pracy :)

Gość yuajuy
napisz na bloga Muchy i zapytaj

Gość Teemperówka
KamiloO - jakiś podkład, jakiś róż - no własnie jaki? Co do MF LP to bardzo mi odpowiada jak na razie mój najlepszy podkład :) mam mieszaną cerę. Żadnej maski z nim nie mam.

Gość mucha ma bloga
??? macie namiary?

Gość a ja bym nawet nie chciala
Teemperowka: ojacie a moge zapytac gdzie pracujesz:D??? mnie by z takim czyms nie wpuscili do banq muehehe. na rande jak najbardziej!!:D wiesz moze zadzwon do tv ,na plan serialu M jak Mdłość czy gdzie ta kobieta gra, i popros makijazystke i poprostu zapytaj a jak nie bedzie chciala odpowiedziec to powiedz ze zaplacisz albo sie umow zeby ci zrobila taki sam chyba ze jej w tvn zrobili taki bo widze ze fota z programu jest nie? no to juz wiesz gdzie telefonowac i krzyzyk na droge.

Gość Teemperówka
A ja bym nawet nie chciała - masz racje takim jak Tobie - krzyżyk na drogę. Dla Twojej informacji jestem kierownikiem placówki bankowej i taki makijaż jest jak najbardziej na miejscu w pracy i po niej w trakcie spotkań zawodowych. Zresztą nie o tym mowa, poprosiłam o radę dostaję opinie czy się podoba czy nie - nie o to chodzi.

Gość tipical
Teemperowka jestes jakas dziwna

Gość tipical
a co do sukienki to my juz wiemy o tym od kilku dni

Gość w roznych bankach..
..panuja rozne zwyczaje.U mnie i na moim *niskim* dosyc stanowisku to by nie przeszlo:)Nie moge miec takiej tapety na twarzy jak lalka. Jasne ,pani kierownik ma wiecej swobody:D

Gość Teemperówka
Dziwna - skąd taki wniosek? To jak - jest ktoś w stanie doradzić mi konkretne kosmetyki do wykonania podobnego makijażu czy nie?

Gość Teemperówka
czyżby zazdrość :D ??

Gość iloko
tak ,Teemperowko-wszyscy ci zazdroscimy,zwlaszcza braku pomyslu na siebie i sciaganiu pomyslow innych w tym Muchy

Gość bvb
normalny makijaz!rozsmieszyl mnie czyjs tekst ze tak malowac sie mozna tylko na randki!twarz wyglada na swieza,wypoczeta i chyba o to chodzi.mi sie podoba... tez chcialabym znalezc jakis dobry podklad,i nadal go szukam:( chociaz to pewnie podklad HR ,one sa najlepsze...np taki Clon. chyba w koncu szarpne sie i go kupie...do tego puderek brazujacy i jestem Ania Mucha jak nic;););)

Gość bvb
Teemperowko,tutaj b duzo daje swiatlo... a to poteguje wrazenie ze ta "tapetka"jest taka cudowna;) dasz rade ze swoim pudrem i brazujacym:)

Gość Teemperówka
Iloko - w taki mrazie skąd w Was tyle zawiści, uszczypliwości....?? Same niemiłe komentarze i docinki. To co co wam chodzi po co to wszystko co?? BVB - dziękuję Ci za pomoc - ty jedna potrafilaś służyc radą a nie komentarzem. HR dostanę w sephorze czy nie bardzo? 🌼 P.S. Widać te forum słusznie jest opiniowane negatywnie, sama się o tym przekonałam ;)

Gość wkurzona na maxxa
to po co tu ruro wchodzisz?

Gość bvb
pudry,podklady Heleny Rubinstein w Seforze sa,jak najbardziej... mnie akuart ta cena troche przeraza,ok 150,200 zl(w sumie to sama nie jestem pewna jakie sa teraz ceny ),ale mysle ,ze warto.podklad to podstawa,poza tym starczy nie na dwa dni a na troszke wiecej. fajnie jest miec chociaz makijaz dobrze zrobiony,a co za tym idzie ladnie wygladac jesli dzien skopany albo humor nie taki:)

Gość do bvb
Nie wiedzialam ze nie potrafisz czytac :D Chyba ze to nie do mnie bylo.Ja na pisalam ze nie moge miec takiego ,a na randki spoko.Nie napisalam ze taka tapeta (!) tylko (!) na randki.

Gość bvb
tak na marginesie-dostalam kiedys Clona od kolezanki z Niemiec i byl cudowny:)wiec wiem,ze bylaby zadowolona...chyba ze niemieckie a polskie pudry to zupelnie inna sprawa:)