Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Teemper贸wka

ANIA MUCHA i jej makija偶

Polecane posty

Go艣膰 musisz lazic na
solarium i pozniej wystarczy musnac policzki rozem wzdluz kosci policzkowych - jasny blyszczyk na usta, mocno pmalowane oczy i juz... Na mnie ten makijaz nie wywarl wrazenia...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Teemper贸wka
Nie chodzi mi o makija偶 oczu czy ust tylko o TWARZ :) I nie wystarczy tu solarium i r贸偶 :o Wyra藕nie wida膰, 偶e ma podk艂ad i zapewne puder - lekko, 艣rednio kryj膮ce (wystarcy por贸wna膰 ze zdj臋ciem ni偶ej...) tylko czy kto艣 mo偶e pom贸c mi namierzy膰 te kosmetyki?? Bardzo chcia艂abym uzyska膰 taki efekt na buzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewuszkaaaaa
na pewno pierwsze to solarium,wyra藕nie wida膰 ,ze jest r贸wnomiernie opalona,co do podk艂adu hmmm.. jest pe艂no dobrych matujacych podk艂ad贸w w szczeg贸lnosci w sephorze ( tam zaopatruja sie gwiady) cena dobrego podkladu wynosi okolo150z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kik*
na fluid po艂贸偶 puder sypki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooooooo
puder br膮zuj膮cy na boki twarzy, 艣rodek twarzy roz艣wietlony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teemper贸wka
Ale kto powiedzial, 偶e ja chc臋 wygl膮da膰 dokladnie tak jak ona, by膰 tak samo opalona itd. itp. ?! Logiczne jest, 偶e NIE CHODZI O KOLOR podk艂adu i pudru TYLKO O EFEKT jaki daj膮. Mo偶e jest tu jaka艣 kosmetyczka, makija偶ystka albo ktokolwiek kto m贸g艂by mi doradzi膰 konkrety? Osobi艣cie stosuj臋 MF Lasting Performance, nie u偶ywa艂am nigdy pudr贸w ale chc臋 zacz膮膰. A moze kompakt lepiej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja bym nawet nie chciala
takiej tapety..facet mnie przytuli nagle zacznie glaskac i jak sie odkleje to polowa zostanie na jego koszuli. najlepszy jest wyglad naturalny:) to jak sie maluja do telewizjii (gdzie wszystko absolutnie widac) to jest inna sprawa. Ty nie musisz sie tak tapetowac chyba ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JEDNYM S艁OWEM
----------------------- JAK OSI膭GN膭膯 TAKI EFEKT? -------------------------

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilo0-
oj pewnie jakis podklad, puder rozswietlajacy i roz, a powiedz, odpowiada Ci ten podklad mf??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teemper贸wka
Czy ja sie musz臋 tak malowa膰 czy nie musz臋 - podoba mi sie i chcia艂abym tak matowo i jednoscze艣nie promiennie wygl膮da膰 na randce czy w pracy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yuajuy
napisz na bloga Muchy i zapytaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teemper贸wka
KamiloO - jaki艣 podk艂ad, jaki艣 r贸偶 - no w艂asnie jaki? Co do MF LP to bardzo mi odpowiada jak na razie m贸j najlepszy podk艂ad :) mam mieszan膮 cer臋. 呕adnej maski z nim nie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mucha ma bloga
??? macie namiary?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja bym nawet nie chciala
Teemperowka: ojacie a moge zapytac gdzie pracujesz:D??? mnie by z takim czyms nie wpuscili do banq muehehe. na rande jak najbardziej!!:D wiesz moze zadzwon do tv ,na plan serialu M jak Md艂o艣膰 czy gdzie ta kobieta gra, i popros makijazystke i poprostu zapytaj a jak nie bedzie chciala odpowiedziec to powiedz ze zaplacisz albo sie umow zeby ci zrobila taki sam chyba ze jej w tvn zrobili taki bo widze ze fota z programu jest nie? no to juz wiesz gdzie telefonowac i krzyzyk na droge.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teemper贸wka
A ja bym nawet nie chcia艂a - masz racje takim jak Tobie - krzy偶yk na drog臋. Dla Twojej informacji jestem kierownikiem plac贸wki bankowej i taki makija偶 jest jak najbardziej na miejscu w pracy i po niej w trakcie spotka艅 zawodowych. Zreszt膮 nie o tym mowa, poprosi艂am o rad臋 dostaj臋 opinie czy si臋 podoba czy nie - nie o to chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tipical
Teemperowka jestes jakas dziwna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tipical
a co do sukienki to my juz wiemy o tym od kilku dni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w roznych bankach..
..panuja rozne zwyczaje.U mnie i na moim *niskim* dosyc stanowisku to by nie przeszlo:)Nie moge miec takiej tapety na twarzy jak lalka. Jasne ,pani kierownik ma wiecej swobody:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teemper贸wka
Dziwna - sk膮d taki wniosek? To jak - jest kto艣 w stanie doradzi膰 mi konkretne kosmetyki do wykonania podobnego makija偶u czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teemper贸wka
czy偶by zazdro艣膰 :D ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iloko
tak ,Teemperowko-wszyscy ci zazdroscimy,zwlaszcza braku pomyslu na siebie i sciaganiu pomyslow innych w tym Muchy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bvb
normalny makijaz!rozsmieszyl mnie czyjs tekst ze tak malowac sie mozna tylko na randki!twarz wyglada na swieza,wypoczeta i chyba o to chodzi.mi sie podoba... tez chcialabym znalezc jakis dobry podklad,i nadal go szukam:( chociaz to pewnie podklad HR ,one sa najlepsze...np taki Clon. chyba w koncu szarpne sie i go kupie...do tego puderek brazujacy i jestem Ania Mucha jak nic;););)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bvb
Teemperowko,tutaj b duzo daje swiatlo... a to poteguje wrazenie ze ta "tapetka"jest taka cudowna;) dasz rade ze swoim pudrem i brazujacym:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teemper贸wka
Iloko - w taki mrazie sk膮d w Was tyle zawi艣ci, uszczypliwo艣ci....?? Same niemi艂e komentarze i docinki. To co co wam chodzi po co to wszystko co?? BVB - dzi臋kuj臋 Ci za pomoc - ty jedna potrafila艣 s艂u偶yc rad膮 a nie komentarzem. HR dostan臋 w sephorze czy nie bardzo? 馃尲 P.S. Wida膰 te forum s艂usznie jest opiniowane negatywnie, sama si臋 o tym przekona艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurzona na maxxa
to po co tu ruro wchodzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bvb
pudry,podklady Heleny Rubinstein w Seforze sa,jak najbardziej... mnie akuart ta cena troche przeraza,ok 150,200 zl(w sumie to sama nie jestem pewna jakie sa teraz ceny ),ale mysle ,ze warto.podklad to podstawa,poza tym starczy nie na dwa dni a na troszke wiecej. fajnie jest miec chociaz makijaz dobrze zrobiony,a co za tym idzie ladnie wygladac jesli dzien skopany albo humor nie taki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bvb
Nie wiedzialam ze nie potrafisz czytac :D Chyba ze to nie do mnie bylo.Ja na pisalam ze nie moge miec takiego ,a na randki spoko.Nie napisalam ze taka tapeta (!) tylko (!) na randki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bvb
tak na marginesie-dostalam kiedys Clona od kolezanki z Niemiec i byl cudowny:)wiec wiem,ze bylaby zadowolona...chyba ze niemieckie a polskie pudry to zupelnie inna sprawa:)

Udost臋pnij ten post