Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebed

kto ze szczecina lapka w gore !!!!!!

Polecane posty

jak to gdzie na zakupy w sz-nie?????????? do galaxy oczywiscie ;))))) ul wyzwolenia, samo centrum. ale w weekend mnostwo ludzi, lepiej sie w tygodniu wybrac

Gość Dermenka
WOW!Ja tez z Gumieniec!!!A konkretnie Maciejewicza.Wczesniej mieszkalam w Warszawie ale ze Szczecina jest moj chlopak wiec postanowilismy ze przenosze sie tutaj.Jak na razie podoba mi sie

Gość bananowa_rzodkiewka
wlasciwie nie jestem ze Szczecina ale spedzam tu czas na studiach :) jestem kobitka 22 lata :) pozdrawiam serdecznie

Gość Dermenka
Siostra mojego chlopaka chce mnie jutro zabrac na zakupy do FALI.Ona ma 19 lat ja 26 wiec nie wiem czy znajde tam cos dla siebie...Co to za centrum?W Galaxy bylismy w kinie w zeszlym tygodniu

no wlasnie - w fali tez cos mozna znalezc.. tylko trzeba sporo szukac bo ogolnie to sa wysokie ceny, czesto zupelnie nieadekwatne do jakosci, zreszta wszedzie w pl tak jest.. ;( w berlinie np. za porownywalna cene mozna kupic lepsze ciuchy

Gość Dermenka
Dzieki za pomoc.Jestem w Szczecinie od 01.pazdziernika i tak prawde mowiac jeszcze nigdzie nie bylam...Raz w kinie i na basenie gdzies za Szczecinem.Moj chlopak pisze prace magisterska i nie chce mu sie nigdzie ze mna chodzic.Buuuuuu......Bede tez niedlugo potrzebowala namiar na dobrego fryzjera i klub fitness.Lubie cwiczyc i nie chcialabym sie zaniedbac.Licze na wasza pomoc!Jestem tu zdana praktycznie na sama siebie bo z siostra mojego ukochanego jakos sie nie moge dogadac

Gość ciekawski facet
Miauczydlko czy ty jestes walencja ?

Gość do szczecinian
doradzcie fajny klub (dla ludzi w wieku 27 -bez gówniarzy w lokalu)

Gość uuuuuuuuuuuuppppppppppp

dobry fryzjer -ul jagiellonska nad laser studio, II pietro -zapisz sie do piotrka, tyle ze do niego trzeba czasem czekac 3 tygodnie... :( powodzenia!

Gość śledź w oleju
Ja też jestem ze Szczecina.

Rocker? Tam an nie porozmawiasz, a o tańczeniu można zapomnieć. No chyba że \"pochwiać\" się na parkiecie wraz z tłumem ;) Tłok, ścisk i za gorąco. Osobiście polecam Can Cana Pozdrowienia z Bezrzecza :)

Gość can can
a can can to klub czy typowe typowa dyskoteka

Gość Dermenka
Bylam w sobote na zakupach.Kupilam super kozaczki a przy okazji ladny sweterek.Wszystko w Fali.W Galaxy bylysmy na jedzonku w Pizza hut.Pilnie potrzebuje namiar na jakiegos dobrego ginekologa.Mam nadzieje ze mi pomozecie?A i bylismy w niedziele w swietnej chinskiej knajpce z moim chlopakiem.Nie znam ani ulicy ani tym bardziej nazwy ale gdzies niedaleko chyba tego Galaxy bo tam przejezdzalismy.Pozdrawiam wszystkich szczecinian i licze na wasza pomoc.

a ja dzisiaj obcielam krociutko wlosy mialam zapuszczac do slubu ale wyszla lipa i odreagowalam buzka slodka dla wszystkich ze szczecina

Gość szczecinianka123
Hej ja tez ze Szczecina. Sloneczne :D Pozdrawiam. Moge sie przylaczyc do Waszego topicu?

no ba pewnie pisz o czym tylko chcesz z nami mozesz gadac o wszystkim i witamy cie u nas buzka:)

Gość szczecinianka123
Super :D dzieki. Co porabiacie w Szcecinie?

planujemy jakies spotkanko ale jak narazie nic z tego nie wyszlo moze ty cos wymyslisz i doradzisz by wszystkich jakos zebrac:D

Gość szczecinianka123
Ja to raczej stala bywalczyni Rockera :D

Gość szczecinianka123
A skad jestes? Jak chcesz dojechac do Szczecina na spotkanie to zapraszamy :D Bedzie bardzo milo.