Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczonaaa

Ratunku - straciłam ulubione!!!!!

Polecane posty

Gość Zrozpaczonaaa

Moj kochany braciszek sformatowal dysk!!!!!! wszystkie dane stracone. Najbardziej szkoda adresow www przez tyle czasu zbieranych :((( mozna to jakos odzyskac?

Gość sorry nie wiem
ale chyba nie

Gość nie da rady
:(

Gość Zrozpaczonaaa
buuuuuu :( zabije bachora!!!!

Gość Zrozpaczonaaa
to moze chociaz jakas rada na przyszlosc jak sie ustrzec przed czyms takim :( jedyn co mi przychodzi do glowy to export ulubionych i przechowywanie na plytce ale to troche klopotliwe :(

Gość Zrozpaczonaaa
to sie nie sprawdzi, bo razem z dyskiem poszla w niebyt tez cala poczta :((( jestem wsciekla!!!!!

przy sformatowanym dysku nic sie nie da zrobić, a co do radzy odnosnie maila to tezba mieć konto na którym przechowujemy maile na serwerze pocztowym, a nie sciagamy do siebie

Ja się domysliłam, ale autorka tematy nie.... \"to sie nie sprawdzi, bo razem z dyskiem poszla w niebyt tez cala poczta jestem wsciekla!!!!!\"

Gość Zrozpaczonaaa
Autorka tez sie domyslila, ale korzysta z outlooka i sciaga poczte na dysk :))) chociaz teraz juz wiem ze lepiej ja tam zostawiac :)

email tez chyba kłopotliwy no ale zawsze cos trzeba zrobic moze przechowac na edysku

Gość Zrozpaczonaaa
szkoda ze nie znalam wczesniej tego ilogoo :( teraz to juz plakanie nad rozlanym mlekiem, ale dzieki za podpowiedz.

Gość mozesz wezwac dobrego
informatyka, potrafia odzyskac dane, ale niestety to sporo kosztuje jesli mialas cos waznego to mzoe warto

Gość Zrozpaczonaaa
dzieki, ale nie mialam tam nic takiego za co warto placic kase informatykowi. najbardziej szkoda ulubionych i poczty :( ale teraz juz jestem troche madrzejsza i zalozylam konto na iloggo i powoli odzyskuje swoje ulubione miejsca (duzo moich stronek juz jest dodanych przez innych uzytkownikow), a na poczcie ustawilam zostawianie wiadomosci na serwerze. tydzien-dwa i wszystko wroci do normy :) brat ma zakaz dotykania sie do komputera i slusznie :)