Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabii

Tylko ślub cywiny i ....Wesele ?/

Polecane posty

Dziewczyny ...czeka mnie ślub cywiny ... Kościelnego nie bendzie ...ponieważ mój przyszły jest niewieżący .... Chociaż pochodzi z katolickiej rodziny .. Co sądzicie o \"małym \" weselu w jakimś lokalu po ślubie CYWILNYM ???

Gość a niby dlaczego
po ślubie cywilnym nie może być wesela? jasne że może być!

pewnie ze tak!!!! to jest jak najbardziej ok. u nas to normalna rzecz. nie zastanawiaj sie tylko juz zacznijcie cos planowac przeciez to wazny dzien dla was

Ale jak to bendzie .... Goście mają przyjść do lokalu ??/ Czy jak ... Wiadomo że świadkowie czy rodzice .... do urzędu .... a reszta ?? Babcie , ciocie ...znajomi ??? I ma byc jak na normalnym weselu ( po kościelnym) ??/ Muzyka itp ??

Gość no sorry ale gdzie masz mózg
dlaczego ciocia ma nie przyjśc do urzędu? i dlaczego nie ma być imprezy?

wszyscy do USC a później na wesele, ja nie widzę żadnego problemu, my właśnie na taki ślub i wesele idziemy za tydzień Nie zastanawiaj się co i jak, tylko zabież się za planowanie przyjęcia! POWODZENIA

Dzięki Wielkie ... Nie wiem czemu ,ale zawsze myślałąm że do Urzędu tylko \"kilka \" osób idzie ... No więc teraz pozostaje tylko iść i zaklepać date ...i planować ...

Gość ja tak mam
slub cywilny w dworku, a potem małe przyjęcie w restauracji, kóra tez mieści się w tym dworku

Gość do sabii
Masz ogrom mozliwości i w ogóle się nie zastanawiaj:-) Kościelne słuby mogą być tylko w kościołach, a cywilne - gdzie chcesz. Moja koleżanka wynajęła restaurację z ogrodem i było pięknie. Wzesnym popołudniem urzędniczka przyjechała do restauracji, byli juz gościem i w tym ogrodzie, w takiej altance, udzieliła im ślubu. Pełno kwiatów, zielień, było pięknie! I co najważniejsze: o 20 było po weselu, nikt nie miał zarwanej nocy itd. Polecam:-)

Gość wielki problem
Ja uwazam ze jak najbardziej powinnas miec wesele jakie tylko sama sobie wymarzysz i oczywiscie finanse Ci na to pozwola :) Nie bedziesz miala slubu koscielnego, no ale kto powiedzial ze wesela maja byc tylko po koscielnym?? a co jesli ktos bieze tylko cywilny to co gorszy ma byc?? i tylko ma sie zadowolic przyjeciem w restauracji albo obiadem dla najblizszych ?? bez sensu.. pzdrawiam ;))

Gość marlenkaa
my planujemy też cywilny,ale nie nazwałabym go "tylko" cywilnym,no bo dlaczego??? potem przyjęcie dla rodziców,rodzeństwa i przyjaciół z połówkami :-D zero cioć i wujków,po co?? :-D

Gość macie wyprane mózgi
rób jak chcesz nie wszyscy uznają bozie, i tak sieskłada że nigdzie nie ma zakazu robenia wesele po cywilnym. ja miałam impreze - wesele do 7 rano!

Gość marlenkaa
ja nie mam wypranego mózgu. nawet gybym brała ślub "po bożemu" (a przenigdy tego nie zrobie) to nie zapraszałabym żadnych cioć i wujków na huczne weselicho,bo ich nie lubię. kropka. na moim weselu bawić będą się bliscy mi i mężowi ludzie! nie oceniaj poprzedniczko

Gość macie wyprane mózgi
na koscielny tez nie musisz zapraszać cioć i wujków a impreze możesz zrobić...

Gość wielki problem
To w koncu ma byc Wasz dzien bo to Wy bierzecie slub i Wy powinniscie decydowac o wszystkim kogo zapraszac a kogo nie, czy duze czy male wesele.. pozdrawiam..