Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantkaa

co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość fantkaa

wiem ze moj byly jest sam, chcialabym zebysmy znow zaczeli sie spotykac, ale po wielu takich slownych flirtach nic sie nie dzieje. wpadlam na pomysl, czy by nie wykupic bilbord, przed jego blokiem jest wieki bilboard, na pweno by zauwazyl, myslalam o tym... bo niedawno byla reklama filmu za ile mnie pokochasz z monica bellucci. myslalam czy by nie zrobic takiego samego plakatu, caly czerwony, z namistem za ile mnie pokochasz, i swoja fotke dac, najpierw upozoac sie na monice bellucci (jestem troche podobna) a potem komputerowo obrobic, zeby od razu nie wszyscy poznali ze to ja, ale po dluzszym wgladzie, by sie zorientowal, sluyszalam ze koszt takiego czegos to 200 zloty co myslicie?

Gość Atlantis is calling
:o

Gość erjrj
fajny pomysl

Gość pomysł tragiczny
Zajeżdża banalnymi komedyjkami romantycznymi rodem z USA. Ja po takim numerze bym cię zostawił.

Gość pomysł tragiczny
Poza tym 200 złotych, a nie złoty. Złoty to może być tylko jeden.

Gość fantkaa
jednak on mnie nie zostawi, bo juz raz mnei zostawil. zreszta nie mam nic do stracenia, przynajmniej bede wiedziec czy mam jeszcze jakies szanse. poza tym, co z tego ze rodem z usa? to znaczy ze zabroniony? zreszta nie widzialam go w zadnej komedii romantycznej wiec nie wiem o co ci chodzi, ale fajnie ze ty ogladasz. to skarb miec faceta ktory oglada amerykanskie komedie romantyczne.

Gość o borze
wtedy na pewno ucieknie gdzie pieprz rosnie! jak Ci nie wstyd tak sie błaźnić i narzucać! kobieto gdzie twoj honor!!!!

Gość pf
o borze? - a co to? :D :D :D

Gość fantkaa
miłośc jest szalona - nie wiesz o tym? widocznie prawdziwie nie kochalas.

Gość fantkaa
A może powinnam ubrać się w lateks i zaproponować mu wyuzdany seks z elementami sado-maso? Co wy na to?