Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Naturalny sposob na rozjasnienie wlosow

Polecane posty

Mam naturalnyjasno brazowy kolor wlosow wpadajacy w zloty na sloncu. chcialabym miec blond wlosy ale nie chce uzywac do tego celu zadnych farb. znacie moze cos co rozjsnia wlosy?

Gość rumianek rozjasnia
ale musialabys chyba calymi dniami siedziec z glowa zamoczona w naparze z rumianku zeby ci to cokolwiek dalo.... a i tak efekty bylyby mizerne

To fakt, rumianek pomaga, ale bardzo dliktanie i raczej włosom, które były blond i zszarzały np po zimie...

Raczej pomaga, ale trudno zobaczyć efekty... Zeby były trzeba powtarzać, a wiadomo jak efekty są powolne to my się przyzwyczajamy i ich nie dostrzegamy, a ktoś obcy zauwazy... Wydaje mi się, ze warto spróbować, rumianek nie jest drogi. Tylko uważaj, bo ja np jestem uczulona na niego....

Gość ja mam uczulenie
podobno ladny efekt daje napar z pietruszki :) nie probowalam tego bo za leniwa jestem co do rumianku to odrobine odzywia zszarzaly kolorek :)

Gość lalalalmsp
kiedy byłam młodsza, i nie mogłam jeszcze używać farb, to płukałam codziennie lub co 2 dzień swoje włosy w kolorze mysiego, ciemnego blondu (wpadającego w kasztan) w rumianku. Efekt był super!!! Stały się jasno - złociste. Także rumianek działa.

Gość benzacne
Jest taka maść na pryszcze - BENZACNE... Kiedyś smarowałam nią twarz i troche mi zeszło na grzywke... Ja się patrze: MAM DUŻO JAŚNIEJSZY KOSMYK!! mam naturalny ciemny blond a tu mi sie zrobił jaśniutenki!! Potem posmarowałam całą grzywke, spłukałam po chwili, umyłam głowe i mam jasną grzywke!!! I dlatego po tej maści mam już jasny blondzik!! Ta maść kosztuje około 9 zł, a przy okazji możesz sobie wyniszczyć pryszcze!! Pozdrawiam, i życzę powodzenia!!