Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelinusia

Pomóżcie............

Polecane posty

Chciałabym coś zmienić na mojej głowie,ale......opiszę swoją głowę:mam wysokie czoło i zawieruchę na środku głowy,więc przedziałek najlepiej układa mi sie właśnie na środku,a kiedy obcięłam grzywkę [pod ukos,bo innej opcji nie było i ułożyłam przedziałek na boku, włosy rozchodziły się własnie przez tą zawieruchę i nie wiem czy znowu podciać grzywkę bo niby zakrywa wysokie czoło,czy nie obcinać bo w sumie w ala irokezie tez wyglądam nieźle.Pomóżcie!!Czy wysokie czoła mogą być odkryte?i czy to jest trendy??

Gość a co tam
ja mam wysokie czolo, nie mam grzywki.

no w końcu ktoś się mna zainteresował:)Dzięki nawet za te króciutkie porady...a faceci wolą grzywki czy bez grzywki:p?

Gość nie....wysokie
czolo musi byc zakryte! co prawda nie jestem jeszcze fryzjerka ale ucze sie w technikum fryzjerskim i jezeli chcesz wygladac atrakcyjnie koniecznie zostaw grzywke. Idz do jakiegos salonu,jezeli beda tam kompetentne osoby to na pewno doradza Ci jaka fryzura Ci pasuje..aaa i doradza jakich kosmetykow do pielegnacji wlosow powinnas uzywac, moze problem z ukladaniem wlosow zniknie.Pozdrawiam

Dziękuję Ci bardzo za fachową odp. ale tej zawieruchy nie da się zlikwidować bo tak odrasta włos od urodzenia,że jak zrobię przedziałek na boku to ta część od zawieruchy się rozdwaja,ale stawiasz na grzywkę??

Gość Miss Sylwiaa
ja mam też wysokie czoło, i nie mam grzywki. Jakiś czas temu miałam, i wyglądałam kiepsko :(, a bez grzywki wszyscy mi mówią, że bardzo ładnie wyglądam. Ale nigdy, przenigdy nie zaczeszę włosów do tyłu, bo to będzie po prostu strasznie wyglądać...

widzisz mi znowu fryzjerki,kiedy idę,żeby zrobić fryzurę np. na bal robią upięcia z włosami do tyłu

Gość Miss Sylwiaa
tak?? A ja jak tak sobie włosy zaczeszę, to jeszcze gorzej widać te wysokie czoło... :(

Czy to prawda,że modniejsze są teraz włosy długie ale bez grzywki?ewentualnie lekko pocieniowane?tak dzisiaj wyczytałam..