Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieee

Pytanie odnośnie numeru IP

Polecane posty

Gość pytanieee

witam Mam pytanie odnośnie numeru Ip.. jesli rozmaiwm z kimś na gg, i widze jej numer i powiedzmy jest on z Warszawy, tam gdzie ta osoba mieszak, a ona twierdzi że jest w Angli? Czyli mnie kłamie tak? Czy może mieć ten sam numer Ip w polsce i w angli?

Gość wsiocki ten wsiorek
jakim cudem na GG widzisz jego IP ?:-0

Gość taki tam jednostka
iiIP czesto sie myli co do miasta...ale kraj to powinien Ci wlasciwie pokazywac

pytanieee---->absolutnie nie moze miec tego samego numeru w polsce i w anglii.najpewneij Cie klamie aczkolwiek moze sobie maskuje numer-jednak watpie. jak ktos Cie ma w kontaktach i jest dostepny to na gg jest pokazany numer ip jesli kliknie sie na znaczek I obok tej osoby w starszych wersjach gg trzeba bylo miec powergg lub invigilatora

iiIP czesto sie myli co do miasta.------>Ip sie nie myli po prostu jak masz neostrade i laczysz sie przez centrale w innym miesci to pokazuje nazwe tamtego m,iasta.

Gość pytanieee
sebba---ona twierdzi, ze jest w anglii, a pokazuje mi się Ip jesj miasta w Polsce? I dlatego pytam jak to mozliwe? czy jest to wogóle możliwe? ja nie mam neostrady. a komunikator mam connect

juz napisalem,ze jest mozliwe jednak ja osobiscie sadze ze robi sobie z Ciebie jaja. p.s. moze to nie kobieta tylko \"jestem wojtek i tez mam 13 lat\":D:D:D:D:D:D:D czy jakos tak sei nazywal ten gosc z reklamy

Gość taki tam jednostka
myli sie czasem bo mi zle wyswietla;)