Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca

Jakie badania u gina?

Polecane posty

Gość niewiedząca

Od jakiegoś czasu wydziela sie ze mnie sporo śluzu (jest biały czasem gęsty czasem rzadki) Praktycznie cały miesiac z małymi przerwami mi towarzyszy :( Troche się tym zaniepokoiłam i chce iść do gina (pierwszy raz) Chciałabym zrobić jakieś badania które stwierdzą czy mam nadżerke, grzyba, zapalenie? O jakie badania pownnam prosić (cytologia, posiew?) i czy on zrobi mi je u siebie czy będę musiała w jakimś laboratorum je robić? Prosze pomóżcie nie chce iść taka ciemna :o A i jak lekarz stwierdza nadżerke? - też przez jakieś badanie?

Gość *AtomówkAaa
a wiec powiedz o tym co sie dzieje.. a on juz sam stwierdzi co Ci jest pobierze cytologie jesli nic nie stwierdzi to pewnie zrobi usg. nadżerke jesli bys miala to zobaczy ja gołym okiem

Gość ZYX
Ile masz lat?? Czy to nie jest przypadkiem fizjologiczny sluz ktory towarzyszy kobiecie w czasie cyklu??

Gość niewiedząca
a jeśli nie będzie chciał mi robić żadych badan tylko w ciemno poprzepisuje mi jakies leki? wolałabym wiedzieć czego mam sie domagać.. prosze powiedzcie o co powinnam zabiegać? nie sądze żeby to był normalny śluz bo wcześniej tak nie miałam