Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troskliwy

Ratujcie!!!

Polecane posty

Gość Troskliwy

Moja kobieta ma nastepujacy problem (a ze jest wstydliwa,to boi sie pojsc do lekarza i nikomu o tym nie mowi): Pomiedzy wargami sromowymi a pachwinami ma takie czerwone kreski (cos jakby rozcieta skora) i kiedy myje sie,to ciepla lub zimna woda powoduje pieczenie w tych miejscach.Jak chodzi,to tez jej to przeszkadza.Taka sama sytuacje ma od odbytu w strone pochwy.Co to moze byc i jak to wyleczyc bez wizyt u lekarza?Prosze pomozcie!

Gość NIE TEN
z pewnoscią to co powoduje uczucie pieczenia to nie woda tylko mydło...powinna pomóc typowa pielęgnacja skóry jak przy odparzeniach u niemowlęcia-utrzymywać te miejsca w stanie suchym ...jeśli to grzybica, to zastosowanie maści (bez recepty)Clotrimazolum też powinno poskutkować...czas stosowania zależy na ile ulega ona usuwaniu czy wycieraniu(naljepiej na noc kilka dni)

Gość ale ciemnogród
twoja "kobieta" to chyba dziecko bo inaczej nie potrafie sobie wytłumaczyć tak kretynskiego zachowania,a twoje pytanie też mnie rozłożyło : "jak to wyleczyć bez wizyty u lekarza?".Ciemnogród jak nic

Gość Troskliwy
Dzieki za odpowiedz!To pewnie grzybica,bo mydla ona nie uzywa,tylko plynow Intima.A co do ostatniej odpowiedzi,to wejdz na forum-temat "grzybica pochwy" i poczytaj jak lekarze potrafia pomoc tym biednym kobietom.A moja nigdy nie byla u ginekologa,wiec nie dziw sie,ze ma opory.A w pytaniu jak wyleczyc to bez lekarza nie ma chyba nic zlego,jesli sie da to zrobic.W kazdym razie dzieki i za ten komentarz.