Gość Napisano Październik 1, 2006 Czy któraś z Was mogłaby mi napisać,ile tansze są perfumy kupione w strefie bezcłowej.Moj typ to L\'eaupar Kenzo,100 ml w sklepie kosztuje ok 270 zł a na allegro boję się kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala59 Napisano Październik 1, 2006 mam twoje perfumki po 130 zl moge ci tylko zagwarantowac ze sa oryginalne i wysylam do domu chyba ze jestes z warszawy to moge osobiscie jak dotad wszyscy byli zadowoleni z mojej uslugi sa to oryginaly sprowadzane z zagranicy z odrzutow sklepowych wiec dlatego tansze jak chcesz to daj na gg 1524859 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 130 zl za 10 ml Napisano Październik 1, 2006 To jaki przekret!!! Perfumy oryginalne100 ml kosztuja ok 170-200 zl. Wiem bo tez sprzedaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala59 Napisano Październik 1, 2006 chyba 100 ml jesli chodzi o scislosc a spojrz w gore co napisala 270 zl sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nescafe 0 Napisano Październik 1, 2006 a po ile macie Emporio i Chanel Chance? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Palita Napisano Październik 2, 2006 Ostatnio widziałam w sklepie bezcłowym te Kenzo, to 50 ml ok.35 euro stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Październik 2, 2006 ja na lotnisku kupiłam \'Ralpha\' Ralpha Laurena 100ml za 43 Euro i \'Echo\' Davidoffa 100ml za 61 Euro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach