Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowany_xx

Jak doprowadzić dziewczyę do orgazmu bez dotykania jej miejsc intymnych?

Polecane posty

Gość Zdezorientowany_xx
@kocham ale no wlasnie ale-dziekuje,takie wypowiedzi mnie interesują :) ludzie, to nie kącik zwierzeń i problemów z Waszą za przeproszeniem cipką. Prosiłem o porady a nie wywody czemu faceci to lubią. a jesli mam powiedzieć czemu? hm bo dla mnie to miejsce ma jakaś magie, że tu moge sprawić kobiecie najwięcej przyjemności. to dla mnie się liczy

Gość chycho
Pokazać kartę bankową albo kluczyki od samochodu.

Gość doom doom
moja kobietka jest w stanie dojsc dzieki szeptom do ucha roznych bezecenstw tak zwanych, czucie mojego cieplego oddechu na jej szyi(z tylu) i zabawe jej suteczkami. TYLO COM ZEM CHCIALEM RZEC.

Gość 25latek
"-mówić świństwa do ucha - nie dotykając w ogóle zbudować tak nastrój , ja mam często mokro już od samych świńskich szeptów" A jakie świństewka wchodzą w grę - możesz lub możecie podać przykłady - nie chciałbym przesadzić...

Gość kazdy lubi co innego
Nie ma tekstów, które biora kazda - przy jednym wezma, przy innym pójdzie do kuchni coś zjesc.

Gość a jakbym powiedzial
wypnij dupcie to cie zerzne jak lubisz - na ktoras by poskutkowalo? czy lepiej cos lzejszego?

Gość a jakbym powiedzial
niewiele tam znajdzie, a jakby leciala na kase to bym sie z nia pozegnal :)

Gość takmiomnihjio
gdy sie caluje jezyczkami mmmm... ten sposob jest dla mnie najlepszy:) lecz caly urok w gleeebokim oddychaniu... czasami nie potrafie sie powstrzymac glebiej i glebiej oddychac... on to czuje... slyszy.... bo to tak na mnie dziala.. samo calowanie... w moim przypadku na tym zazwyczaj sie konczylo, nigdy nie bylam pewna facetow... tak czy inaczej zawsze to dzialalo na obydwie strony i naprawde malo brakowalo do....;)

Gość masażysta
Najlepiej zrobisz robiąc jej masaż! tylko słuchaj uważnie !! masaż erotyczny polega na DELIKATNYM muskaniu całego ciała. najlepiej rozłuż koc na podłodze przygotuj kilka świec zapachowych ( polecam 3 zwykłe i 1 czekoladową czekolada jest afrodyzjakiem), weź olejek do masażu powiedz jej by się położyła całując ją delikatnie i powoli zdejmuj z niej kolejne części garderoby. nie spiesz się ale nie bądź ślamazarą ten element wykonywany odpowiednio bardzo podnieca partnerkę. masuj delikatnie całe ciało szyje łopatki wewnętrzną stronę ramion, ud pośladki,jeśli leży na plecach delikatnie masuj brzuch i piersi.U kobiet praktycznie całe ciało składa się ze sfer erogennych i najlepszym wyjściem będzie delikatnie szepnąć dziewczynie do uch aby pokazała ci swą dłonią gdzie masz ją dotykać, jak wykonywać ruchy które najbardziej ją satysfakcjonują . Pierwszy taki masaż może być dobrą lekcją , każdy następny może spowodować że dziewczyna oszaleje z roskosz

Gość annnkaaa
bylam na dysko z facetem ktory mnie niesamowicie jarał ocierał sie cala noc o mnie az nie moglam wytrzymac Kiedy wyszlismy na zewnatrz zaczął fantastycznie mnie z jezyczkiem całować i pieścić sutki i....mialam odlot taki ze musiał mnie przytrzymac zebym sie nie przewróciła

Gość ta
a jakiego koloru tabletki ci przedtem dawał :P

Gość annnkaaa
nic mi nie dawał

Gość klego
Kobiety najbardzij podnieca zawartosc twojej kieszeni........

Gość buła
przez pieszczenie piersi kobiete można doprowadzić do szału

Gość on w kropce
hej mam problem nie mogę mojej partnerki doprowadzic do orgazmu.i jak można doprowadzic kobietę szybko do orgazmu ?? po prostu załamka zawsze kończę prędzej od niej pomocy : ((((( wskazówki :))

Ja wiem co zrobić żeby krzyczała godzinę po stosunku. Wytrzeć ,,interes\" w zasłonki.

Gość Eros29
Jak doprowadzić dziewczynę do orgazmu bez dotykania jej miejsc intymnych? .... Powiedz jej, że wygrałeś w toto-lotka główną wygraną ! :) Jej orgazm murowany ! :)

Gość taki on
każda kobieta lubi być dotykana a najważniejsze i najlepsze miejsca szyja, plecki boczne pasy żeber i oczywiście usta!

Gość tak chłopcy
to co lubi kobieta to zalezy w jakim jest wieku, małolacie wystarczy niewiele a dojrzalej...

Gość mikiwer19
stary jest tysiace miejsc i kazda dziewczyna ma inaczej troche kobiet juz przestudiowalem. i wiem ze duzo dzieczyn lubi calowanie po karku i w tym samym czasie masowanie po dolnej parti ale oczywiscie musisz byc ustawiony za nia. nastepna rzecza jest mowienie swinstw lecz pamietaj ze od dziewczyny ktora jeszcze nie przeleciales w 80% dostaniesz w pysk ale to i tak zadko dziala. niekture dziewczyny lubia jak je sie caluje pomiedzy piersiami to tez je kreci . dziewczyny rowniez lubia jak ocierasz sie o ich twarz swoja i luba jak je wachasz w okolicy karku troche to zwierzece ale coz .dziewczyne poza dotykaniem malej nie doprowadzisz do orgazmu ale tylko ja zachecisz do seksu.

Gość ugotuj
ugotuj jej coś samkowitego :)

Gość a ja to nawet
doznałam orgazmu raz - a facet mnie nawet nie dotknął, szeptal mi do uszka co by ze mna zrobil, no a ja oczywoscie nie bylam calkiem przy zrowych zmyslach - ale nie byly to % ;]

Gość Plocek
Mikiwer19 coś chyba za dużo sie przechwalasz bo coś przeoczyłeś w studiowaniu Nad Kobietami, bo wyobraź sobie ze mając 17 lat i zero doświadczenia z innymi Kobietami, Doprowadziłem do orgazmu Moja dziewczyne po przez namietne masowanie pleców, robiłem to nie zamocno ale odważnie i zdecydowani robiłe ruchy takie jak bym chciał ją w siebie wcisnąć i wyobraź że (zaoszczedze szczegółów) Miała Orgazm

Gość anais nin
otwórz jej czaszkę za pomocą piły elektrycznej, a następnie za pomoca elektrody stymuluj ośrodek przyjemności seksualnej w mózgu. efekt gwarantowany. robę tak mojemu chłopakowi.

Gość mi tam wiele nie trzeba
Kiedyś czasami doprowadzało mnie do orgazmu ssanie sutków a ostatnio już dwa razy mi się zdarzyło, że robiąc loda mężowi miałam orgazm. On tylko głaskał mnie po głowie. Serio, nic nie przesadzam. Wkrótce to już chyba na widok jego fiuta dostanę orgazmu, a za młodu to za chiny nie mogłam dojść.