Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rupert_

Jak dbać o stopy?

Polecane posty

Gość rupert_

mam problem ze stopami - szybko się pocą, nawet po umyciu nie mogę się pozbyć takiej nutki ich zapachu. Boje się, że gdy przyjdzie mi odnaleźć drugą połówkę i będziemy ze sobą na tyle długo na codzień to ją odrzuci przez ten fakt. Czym pielęgnować stopy aby tak nie było?

są jakieś preparaty scholla (czy jak to się pisze) mój chłopak np używa do stóp normalnego antyperspiranta;) ale nie wiem czy to dobry pomysł aha są jeszcze takie dezodoranty w sprayu specjalne do stóp, bądź też do butów i to naprawde zabija nieprzyjemny zapach....ja używałam takiego w niebieskim pojemniku, niestety nie pamiętam nazwy:D

Gość wysokie obcasy25
talk

Gość zaczarowana ołówka
heheh wiem o co ci chodzi ;) ja z tym "probleme" uporałam sie tak: raz na tydzien stópki traktuje taką specjalną tarką do stóp, dwa - trzy razy w tygodniu szoruje stopy pumeksem, 2-3 razy w tygodniu peelinguje stopy takim fajnym śliwkowym peeleingiem, codziennie rano po wykąpaniu smaruje stpy kremem antybaktreyjnym do stóp, a latem antyerspirantem do stóp scholla (ale teraz juz rzadziej, woel kremik), wieczorem po kąieli smaruje stoy kremem nawilżającym do stóp :) i działa ;) pozdrawiam

Może spróbuj Antidral albo Etiaxil do stóp, co prawda nigdy nie miałam problemów ze stopami ale pod pachy działają rewelacyjnie :) Pozdrawiam 🖐️

Gość magba
JA PROPONUJE ABYS POSZLA DO NAJBLIZSZEJ APTEKI I POWIEDZIALA FARMACELCIE O PROBLEMIE I ON CI NAPEWNO DORADZI. SPRUBÓJ.