Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghost21

co was najbardziej podnieca?

Polecane posty

Gość ghost21

hej co was najabardziej podnieca doprowadza do szalosci, oczywici w sparwach sexu. czy lubicei cos zakladac na seiebie przed sexem podczas sexu?? ja np naprawde uwielbiam gdy kobieta ma na sobie rajstopy. sam tez kiedys nakladalem naprawde to dziala bardzo mnie podnieca i pomaga w sexie. czy Wy dziewczyczyny kobiety moglbyscie uprawiac sex w rajstopach lub tez bez nich z facetem ktory zaklada rasjtopy na czas sexu zabaw erotycznych? czy nie? wiadomo rasjtopy najlepiej wygladaja na kobiecych nogach wydepilowanych. dajmy na to ze facet tez moze je ogolic na nalozyc rajstopy. moglaby jakas kobieta z nim uprawiac sex??? wiem ze to dosc dziewne co napisalem mimo to prosze o odpowiedzi pozdrawiam

Gość DariafromWonderland
ja bym nie mogla..to mi by sie wydawalo takie 'pedalskie'

Gość ghost21
pedalskie? rozumiem w sumie mnie tez sie wwydaje ze to pedalskie ale to jest moj fetysz. nie wydaje mi sie ze ejstem pedalem. nie jestem ale lubi rajstopy jelsi kgos to interesuje podam strone www.nylonomania.com tam mozna duzo zobaczyc i dowiedziec sie ile facetow w polsce chodzi w rajstopach. ale tak jak juz mowielm jelsi ktos chce ...

Gość fiołkowa kochanka
dla mnie to już małe zboczenie...małe ale jednak zboczenie

Gość ghost21
dla mnie to jest fetysz jelsi nie wiesz o co chodzi zobacz www.nylonomania.com

Gość ghost21
:) no tak ohyda. a jelsi facrt bylby naprawde wartosciowy?

Gość ghost21
lubię też wkładać wodbyt wibrator mojej dziewczyny. To mój drugi fetysz, bardziej wstydliwy :o

no nie wiem gdyby był juz moim facetem i bym się dowiedziała że lubi takie rzeczy to :o trochę by mnie to zdraziło ale przecież nie zostawiłabym go tylko dla tego ;-)

Gość my na to zupelnie nic
mnie najbardziej podnieca otwarty kobiecy odbyt po analiku...

Gość wacek
super fajna sprawa

Gość taka jedna kobitka
facet w rajstopach to pedalstwo (nie ubliżając homoseksualistom) gdybym swojego zobaczyła w rajstopach to straciłabym dla niego cały szcacunek. Chce miec w domu chłopa a nie druga babę. podnieca mne w facetach to co jest męskie: a wiec szerokie ramiona, rysy twarzy, tylek , czy gruby penis Ale ostatnia rzecza byłby widok faceta przebranego za kobietę

Gość xyzed
a moją najbardziej podnieca gdy ją rżnę będąc w samych skarpetkach i to w dodatku nieświeżych.

Ja 24 Latka Uwielbiam Kobiety w Czarnych Rajstopach bez klina :):) np. typu \"Bikini\" z Lycra 15den i w Ponczochach np. ze szwem z tylu takze z Lycra 15den sa SEXI mmmmmm

Gość narcyz
Sam siebie podniecam:)