Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytatttt

cytat

Polecane posty

Gość cytatttt

"Na przełomie lat model idealnego ciała kobiecego zmieniał się wiele razy, od "rubensowskich" kształtów po chłopięcą sylwetkę bez bioder i piersi. W przeciwieństwie do tego idealny mężczyzna od dawna wygląda tak samo. Obecnie wychudzona sylwetka nastoletniej dziewczyny jest oznaką piękna i seksu. Przemysł korzysta z tego jak może, na rynku królują zatem urządzenia gimnastyczne, nowe diety cud i kosmetyczne preparaty wyszczuplające. Czy wiecie, że w Stanach Zjednoczonych można kupić ubrania w rozmiarze .0., co odpowiada europejskiemu 32? Warto zadać sobie pytanie: czy zmierzamy w dobrym kierunku? "

Gość cytatttt
"Skutkiem tego jest przekonanie, iż im mniej jem tym atrakcyjniejsza jestem. O dziwo kobiety postrzegane są tak także przez mężczyzn. Trudno jest wyobrazić sobie kobietę, która łapczywie je rękoma w towarzystwie mężczyzny, prędzej zaś zobaczymy ją powoli delektującą się sałatą."

Gość no i po co cytujesz
te truizmy?

Gość fififofo
Prawda. Pamiętam jak szłam z kimś np. na obiad albo pizzę i on kończył szybciej to mimo że byłam wciąz głodna, odstawialam talerzyk wstydząc się zjeść pizzę do konca Kiedyś koleżanka mi opwoadała o swoim koledze który miał duże wzięcie u kobiet. Jaki był jego sekret? KARMIŁ KOBIETY! POZWALAŁ IM JEŚĆ! Dawał im do zrozumienia że mogą jeść ile chcą i kiedy chcą. Kochały go za to.