Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierniczeeeeeee

Moj facet lubi gdy go dotykam pomiedzy posladkami....no wiecie gdzie

Polecane posty

Gość ja pierniczeeeeeee

czy to jest normalne, uprawiamy bardzo ostry seksa on mi zaproponował kiedys czy bym mu nie włozyła palca.. no wiecie tam... obzydza mnie to, czy któras z was tak robi ze swoim ??

Gość notfunny
"tam" głębiej jest gruczoł zwany prostatą - jego ucisk podobno zwiększa doznania - może chłopakowi znudziło się już normalnie i chce czegoś więcej. Go for it!!

Gość pepkaaaaaaa
wiesz powiem ci szczerze ze kiedys tak spróbowałam:) ale nie było to zbyt przyjemne, miałam sztuczne paznokcie i niestety jeden mi sie zsunął:( hmmmmmmmm oczywiscie udałam ze nic sie nie stało mój facet do tej pory nic o tym nie mówił choiaz stało sie to 4 miesiace temu:( pozdrawiam

Gość ja pierniczeeeeeee
podobno męzczyzna 3 cm głebokosci od wejscia do odbytu ma coś w rodzaju naszego punktu G... mnie wczoraj chlopak zadziwił normalnie, nie no jakos sobie nie wyobrazam wkładac facetowi palec w dupe...

Gość a ja aawam powiem
ze kochamy sie normalnie, i on czasem mnei piesci tam i ja jego delikatnie jak zobaczylam ze mu to sprawia przyjemnosc odrzucilam uprzedzenia, bosze wy sobei wyobrazacie ze jak to jest jak wkladam chlopakowi palec w dupe, dobrze wiem ze to smiesznie wyglada, ale pomyslcie tez jak smiesznie wyglada jak on wam wklada albo jak wygladacie z jego przyrodzeniem w ustach, nie wiem czy wy podczas seksu myslicie, radze wam wylaczyc logiczne myslenie i delektowac si echwila i nowymi doznaniami.

Gość kuzaaaaaaaaaaaa
wiece co powiem wam szczerze ze nie ma nic lepszego niz jezzyczek w odbytku, dlaczego faceci moga lizac dziewczyny a wy kobietki macie opory?? to jest naprawde podniecajace:) uwiezcie

Gość observ
miauczydelko nie mam w tym wzgledzie doswiadczenia....nie wkladalam nigdy tam paluszka,... za gorami za lasami mam ja chatke z kochasiami.... WYPIERDALAJ KURWISZONIE!!!!!!!!!!!!