Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klery

nieestetycznie szeroki rozstaw piersi

Polecane posty

Gość klery

nie dość ze mam mały biust, to jeszcze z innego powodu wpędza mnie w straszne kompleksy, ze chyba się nigdy nie rozbiore przed facetem ;o nie dość ze małe to jeszcze strasznie szeroki rozstaw.. między jednym a drugim jest tak duza szpara.. jakoś 10 cm nie wiem czy kojarzycie o co mi chodzi.. efekt spania na brzuchu praktycznie od malutkiego dziecka.. do teraz cycki mi praktycznie wchodza pod pachy.. oczywiscie stanik znakomicie wszystko tuszuje.. ale i tak sie chyba zabije :o co moge z tym zrobić (poza operacją..) no i jak mój przyszły kochanek moze na takie cos zareagowac?? :o

Gość klery
nikt mi nie helfnie?

Gość koko szanell
sa wazniejsze rzeczy od piersi;)

Gość imię jej to ...
myślisz że facet w to zauważy??? :D dla facetów wszystkie piersi są z założenia pociągające ;)

Kobieto, przestań się zadręczać. Facet z którym warto być - widzi w kobiecie coś więcej niż cycki, choćby były szeroko rozstawione. Proponuję Ci spojrzeć na to z innej strony: gdybyś miała wszystko \"idealne\" (co za durne pojęcie - o gustach się nie dyskutuje, ale niech tam...) to skąd wiedziałabyś, czy facet chce z Tobą chodzić bo leci na Twoje bossskie ciałko czy też raczej widzi w Tobie **człowieka** z którym chętnie spędzi kawał życia? Uwierz mi, że w tym drugim przypadku \"za małe\" czy \"za duże\" cycki albo szpara między zębami nie mają najmniejszego znaczenia. Poza tym - jak już wspomniałem - o gustach się nie dyskutuje. Każdy cyc znajdzie swojego miłośnika :-) Pozdrawiam serdecznie.

Gość a kto ma ci pomóc
i w jaki sposób ? chcesz żeby ci pisali, jaka jesteś śliczna ? czy ma ci ktoś operację plastyczną przez net zobić ? czego oczekujesz ? ja mam spory biust, śpię na brzuchu i nic. To taka twoja uroda, ja mam jedna pierś nieznacznie większą od drugiej, blizny po opracji, niesymetryczną talię - i do seksu to się nijak nie ma :) Powiem szczerze, że takim młódkom jak ty się zawsze wydaje, że żeby się rozbarć i kochać to trzeba wyglądać jak modelka z okładki - guzik prawda ! przychodzi co do czego i jesli wszystko jest ok, to to co zobaczysz w oczach faceta, zachwyt, pożądanie, itd sprawi, że zapomnisz o wszystkim i poczujesz się piękną seksowną kobietą :)

Gość klery
słyszałam kiedys zebym spała w staniku.. i ogolnie cały czas miała stanik. myslicie ze to coś pomoże??? i dlaczego wszyscy piszą o miłosci i kochaniu, moze mi nie chodzi o to? moze ja chce miec przygody na jedną noc..

Gość a kto ma ci pomóc
a to sobie miej przygody, kto broni ? i nie pisałam o miłości, jeno o seksie.