Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałyLord

Długie, ciemne wieczory

Polecane posty

Czy to już nadchodzi czas jesiennych depresji? Wieczory coraz dłuższe i coraz zimniejsze. Jeżeli siedzi się w domu w pojedynkę zaczyna być smutno. Jak radzicie sobie, samotni? Ale nie piszcie:\"idę na piwo\". Jak spędzacie czas we własnym domu tylko z radiem i telewizorem?

wino, tv nic nadzwyczajnego, czasem uciekam w jakąś ksiazke no i przede wszystkim wspomnienia... :(

Gość takajednaod
komp i samotnosc :O

Gość rumburakzkrukiem
Malo sie udzielasz zabaweczka na tym forum jak na rok czasu tylko 10 postow hahahah

Gość rumburakzkrukiem
Moze znajdzcie sobie jakies zajecie,jakies hobby a samotne wieczory szybciej mina.

tymczasem poszukiwanie pracy jawi mi się jako niezwykle przykra czynność, której efektem niekoniecznie będzie nagroda w postaci pracy, za którą dostanę wynagrodzenie

Gość rumburakzkrukiem
polacz prace z zagladaniem tutaj a bedizesz szczesliwa do tego poszukaj faceta i wyskakuj z nim na spacery wieczorne oraz drinki

No coż, ja to czasu nie mam, żeby zauważyć, że są ciemne i długie. Pracuję po całych dniach, a w domu też trzeba przygotować się na jutro.

ja niestety zauwazalm gdy jeszcze pracowalam, bo wychodzilam gdy bylo jeszcze ciemno a wracalam jak juz bylo ciemno.... teraz szukam czegos normlaniejszego, bo tak się nie da zyć, wycisneli mnie jak cytrynkę i kopnęli w tylek...:(

Gość kiedyś RER
filmy książki net faktycznie w zimie praca najbardziej dokucza, bo jak pisze zabaweczka - jest już ciemno, kiedy wracasz do domu.

maalutka>>> raz malo chlopa nie utluklam zmęczona po pracy, więc sama widzisz...no chyba, ze seks naprawi mi troszkę psychę:P

wskoczyc do lozka z facetem tylko dla zabicia czasu to nie to.a jak sie trafi jakis nierozgarniety to tylko zostaje samej sie zadowolic zeby nie wpasc w depreche