Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duuuży problem

wieczne cienie pod oczami

Polecane posty

Gość ---niepokonana
ja tez to mam jedyne co mnie ratuje to korektor ale i tak widać, że mam podkrązone oczy i nie mam żadnego pomysłu jak to zlikwidować chyba przyszło nam z tym żyć i już

Gość no walsnie
korektor czasem nie wystarcza:(sen tez:(

Gość ---------
może ktoś coś poradzi??? bo też się z tym borykam :/

Gość yyyyyehhhhh
czarna herbata- przylozyc woreczki na oczy, moze byc tez rumianek. podobno pomaga, ale sama jeszce nie stosowalam :)

z tymi woreczkami od herbaty - prawda, ale ona ogólnie pomagają na opuchnięcia; podobnie działa - przykładania łyżeczek wyjętych z zamrażalnika:P; bardzo \"ożywia\" te partie, bo poprawia krążenie:) ponadto funkcje rozjaśniające pełnią ogórkowe rzeczy, czy też właśnie plasterki ogórka regularnie na te miejsca przykładane. jednak to wszystko to rady zasłyszane, więc nie potwierdzę na 100% 🖐️

Gość facet123
a jak jest sie facetem (i korektor - czymkolwiek jest - odpada) to co radzicie? lód? wizdialem takie opaski na lód, na oczy rzecz jasna - to coś daje? (oprócz przeszywającego uczucia chłodu w gałkach ocznych :D)

Gość potwierdzam
no, to działa pewnie tak jak te zimne łyzeczki co pisze opętana. Ale na opuchnięcia, pomaga:) i krążenie poprawia przez co można zmjniejszyć cienie:)

Gość niebieskoookaa22
albo schłodzone okulary żelowe... :)

Gość gość
okłądy robię czasem z herbaty, ale musi być zielona i radze wyprobowac pierwszy raz krótko, bo wiem, ze niektórych uczula ten sposob, korektora uzywam na codziem, amma z annabelle mineralny, bardzo ładnie ukrywa cienie. U mnie sa one spowodowane niewystarczajaca iloscia snu, ale co zrobie, jak doba za krótka?:)

Gość gość
kamuflaż catrice, true match loreal, żele ze świetlikiem mogą być floslek - zawsze pomaga, nie rozjaśnia kremy rozjaśniające cienie - all about eyes clinic,

Gość gość
ja pod oczy mam golden rose a na wypryski z kolei najlepiej sprawdza się korektor antybakteryjny z annabelle minerals, ma tlenek cynku w składzie to dodatkowo łągodzi niedoskonałości.

Gość gość
catrice camouflage dostępne w HEBE, dużo pić, jakieś płatki kolagenowe i nawilżające też widziałam.

Gość gość
te z annabelle bardzo dobre, super krycie, a przy tym nie robia "zmarszczek" jak wiekszosc ciezkich korektorów. Ja z tą herbatą próbowałam, ale szczerze mowiac nie widzialam efektu, ktos mi kiedys mowil, ze dobre sa masci na hemoroidy do tego hehehe ale jeszcze nie probowalam:P

Gość gość
Galenic Cell krem pod oczy, La Roche Posay Redermic C lub Dermedic Hydrian, coś tam pomaga