Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska24

Polacy nie sa przystojni???To chyba nie widzialyscie Norwegow!!!!!!!

Polecane posty

Gość DO - Xashax007
Wiec skoro tak narzekasz na Polakow, to jedz do tej Italii i znajdz sobie jakiegos kochanka, bo tylko do seksu sie nadajesz. Przynajmniej jedna glupia Polke mniej w Polsce i bedzie latwiej wybrac te wartosciowe.

nie moja wina ze jestem wzrokowcem... moj facet jest laaadny. nie jest polakiem. jestem z nim szczesliwa, jest naj naj naj. kocham go za to jaki jest a nie za jego urode. mowietylko ze Polacy uroda nie grzesza...zawsze czytam jak to faceci pisza: dziewczyny zadbajcie o siebie, schudnuijcie troche, a siebie jakby nie zauwazahaja wiec postanowilam im to uswiadomic :)

jak najbardziej... >> z tymże zauważ że tutaj nikt nie sprzecza się o cechy charakterystyczne; priorytem jest wygląd ( no płytkie - ale taki temat topiku) moim zdaniem Polakom niczego nie brakuje- ale to pewnie zależy od tego, kto z kim przystaje :)

Xashax007 >> wybacz, ale ty strasznie ograniczona jesteś :O wszędzie są piękne kobiety i trochę mniej urodziwe; podobnie jest z mężczyznami - po co tak wszystkich do jednego worka wrzucać?? wyjechałaś sobie tam do tego Londynu...ujrzałaś jakiś Polaków (którzy być może - są tam za zarobkiem -a tym samym nie na pierwszym miejscu mają na razie wygląd) i wydajesz teraz takie dolnolotne osądy:O

Gość Do asha 007
jesteś żałosna:O szkoda byłoby cię dla jakiegoś polaka:O

Gość DO - Xashax007
Wybralas sobie nie-Polaka, bo zaden Polak ciebie nie zechcial. Jestes strasznie pusta i tylko do stukania sie nadajesz.

Gość Do asha 007
nie ciebie, tego Polaka byłoby szkoda :). Oby cię kopnąć ten twoj angol wloch czy arab:). A pozniej się dziwic, ze polki maja taka opnię za granica:O:O

Gość Do asha 007
buuuuuuuuuuuehehehehehehehe, a co ma do tego dziewica??? Mowie o zrytym berecie :O

Gość DO - Xashax007
to on cie nawet nie chce tknac? no nie dziwie sie ;)

Gość DO - Xashax007
Tylko co on w tobie widzi? Jestes pustkakiem, wiec... czyzby kobiety z jego kraju byly jeszcze glupsze?

Gość Do asha 007
w sumie to się nie dziwię kolego :D że nie chce

Gość milenk
nooo ona ma zryty beret :o

Gość jak najbardziej szczęsliwa
a niech sobie ma nawet mieszkańca Wysp Dziewiczych Polacy są najlepsi, wiadomo pokażcie mi drugi taki naród, gdzie mężczyzna sam naprawia kran, pralkę, remontuje dom, naprawia samochód itp, wszędzie woła sie do tego fachowców! poza tym Polacy mają fantazję w łóżku :) bynajmniej ja na takich trafiałam :) w dodatku są szarmanccy :) generalnie są wierni (bardziej niż Włosi, tam KAŻDY ma kochankę)

Gość setl
po części opętana >> ale zaciekle bronisz polskich mezczyzn , niie wiem czy zaslugujemy na to, sam jestem Polakiem i uwazam ze Polki sa bardzo ladne ale tak wyszlo ze nigdy nie mialem dziewczyny Polki , moja obecna jest Slowaczka i sam nie wiem dlaczego tak jest ze zawsze z innych krajow , nie chodzi moze o urode ale o cos innego , sam nie wiem ale jestem ciekawy z kim sie ozenie , najlepiej byloby zakochac sie w Polce ale jak dotad mi sie to jeszcze nie zdarzylo chociaz Slowaczka to prawie Polka :) Nie potepiam kobiet ktorym podobaja sie z innych krajow , bo mi tak sie uklada w zyciu ale nie mam typow narodosciowych jak one i nie uwazam Polek za gorsze (bo sa moze nawet najlepsze w Europie) ale milosc nie wybiera .

Gość DO - Xashax007
wszystkie? NIE, tego nie napisalem. Jakby tak bylo to sam by wyjechal w swiat w poszukiwaniu wartosciowej kobiety.

Gość Do asha 007
weź odpuść sobie bo co ma piernik do wiatraka? myslisz, że jakas tam blonka czyni z ciebie kobietę z klasą i na poziomie? Żałosna jesteś że tym się próbujesz ratować:O:O. Ale na szczęście im więcej takich jak ty wyjedzie, tym lepiej - bo w kraju zostana tylko te wartościowe:)

Gość włosi to pasztety

Gość DO - Xashax007
przepraszam, ale musialem sie znizyc do twojego poziomu.

Gość milenk
ja sie dziwie ze jak komus moga podobac sie wlosi ,grecy albo hiszpanie oni sa dla mnie okropniii :D

Gość mnie ty nie dziwisz
xashax007, musi ktoś przecież mieć zrytą dyńkę

naturalnie, że miłość nie wybiera :) ale miłość to coś więcej niż tylko osądzanie, piękna/y czy nie :), nieprawdaż; te moje wywody nie są takie wyssane z palca :) i ja mam do czynienia na co dzień z innymi nacjami - no i co z tego, że im wizulanie niczego nie brakuje- ale na pewno nie są lepsi od Polaków :); i te wrzucania do jednego worka - jest zupełnie bez podstaw; z tymże ja ogarniam nie tylko wizualność. pozdr.

Gość Do asha 007
wiesz, chyba upiję się z radości, że takie jak ty wyjeżdzaja stad :)

Gość setl
Ja tez nie pisalem tylko o urodzie , naprawde bardzo podziwiam Polki , sa ladne i inteligentne oraz bardzo zaradne , doskonale radza sobie w calej Europie ale tak mi jakos wyszlo ale nigdy ale to nigdy nie zakladalem ze zwiaze sie np. tylko z Wloszka lub Czeszka zeby tylko nie z Polka .

Gość jak najbardziej szczęsliwa
la la la a mój chłopak jest Polakiem i byłabym z nim jeśli byłby nawet Grekiem, Finem, Węgrem czy kimkolwiek. bo jestem z nim za to, JAKI jest a nie KIM jest :)