Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska24

Polacy nie sa przystojni???To chyba nie widzialyscie Norwegow!!!!!!!

Polecane posty

Gość Polaczekprzystojniaczek
A polki w Polsce to powinni sie cieszyc ze Polacy oceniaja ich za najpiekniejszych na calym swiecie(to bzdura). Polscy mezczyzni sa lojalni do swojego kraju jak zawsze byli przez lata. I mi wstd czytajac ze polki nie maja tej samej lojalnosci - wszedzie sa ladni/brzydcy ludzie. A jak obcokrajowiec to czyta to napewno sie wysmiewa z Polakow(jakie mamy glupie nieloyalne kobiety) i z Polek (ze nie maja uszanowania dla naszej Polskiej krwi) Nigdy jeszcze nie slyszalem zeby jakas Wloszka szkadzila swoich wlochow. A przepraszam kobiety jest pelno wlochow brzydoli, pewno nieraz sie okarze jaki ladny. Ja tez kiedys zobaczylem piekna Portugalke i myslalem ze wszytkie Portugalki sa naj,najpiekniejsze az dopuki pojechalem do Portugalii. Na swiecie jest moze 10 % ladnych osob reszte sa sredni albo brzydcy. 1% jest moze bardzo bardzo pieknych.

Gość Pzystojniaczekpolaczek
Polki same nie wiedza co maja. Pewno ze sa brzydcy polacy ale... Federica Guzman, Miss Wenezueli: W moim kraju mówi się, że Polacy są bardzo przystojni. To prawda. Sporo u was blondynów. Polacy są przystojni, ale przede wszystkim kulturalni i mili – twierdzą najpiękniejsze kobiety świata. Tylko nieliczni, z tłumnie zgromadzonych na wrocławskim Rynku, mieli możliwość bliższego przyjrzenia się kandydatkom do tytułu Miss World. Piękne panie od publiczności oddzielała barierka. Pczeczytajcie sobie. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/najpiekniejsze_kobiety_swiata_we_wroclawiu_6815.html Wiecie co panowie pierdolmy nasze polki , niech sie puszczaja na cala europe

kiedys spotkalem taka walijke ... niezla aparatka ...wszyscy faceci przed nia uciekali ... w tej walii potrafia byc dziwni ludzie

w tej walii..jak sama nazwa wskazuje wszyscy sie wal........ ;/ tez ich tu nie rozumiem :/

Do polaczka przystojniaczka. Polacy w Kanadzie sa beznadziejni, wasy z lat 80 -tych i marynarki skorzane 3/4, wiocha do tego nierzadko dres, panienki chodza przesadnie wystojone, wygladaja jak kokoty ale pierwsze slysze, ze sa latwe. Kanadyjczycy bywaja przystojni a Kanadyjki piekne ale najczesciej wszystko jest obtyte a Polacy sa przynajmniej szczupli.

jezyk..tragedia...mieszkam z walijczykiem...probowal cos mnie nauczyc...ale strasznie ciezko z akcentem u mnie

jak masz na codzien to predzej czy pozniej sie nauczysz, gorzej jak spotykasz sie od czasu do czasu, w ubiegly weekend na zawodach wpadlem na takiego walijczyka ktorego przez rok nie widzialem, cholera, chwilami nie moglem go wcale zrozumiec, a rok temu rozumialo mi sie go dobrze, niepojete, nic, ide spac , dobranoc 🖐️

jesli chodzi o angielski i akcenty..to nie mam wiekszego problemu,w rozumieniu walijskiego mam problem,znam pojedyncze slowka,ale zeby ladnie powtrzyc slowo czy stanie..tu mam duzy problem:P dobranoc

Do icewine gdzie ty widzisz polakow z wasami - chyba ze masz okolo 40 lat i patrzysz na facetow w 40chach lub 50chach. ja mowie o polakach od lat 20-35 ICEWINE Do polaczka przystojniaczka. Polacy w Kanadzie sa beznadziejni, wasy z lat 80 -tych i marynarki skorzane 3/4, wiocha do tego nierzadko dres, panienki chodza przesadnie wystojone, wygladaja jak kokoty ale pierwsze slysze, ze sa latwe. Kanadyjczycy bywaja przystojni a Kanadyjki piekne ale najczesciej wszystko jest obtyte a Polacy sa przynajmniej szczupli.

co jeden ANGLIK mysli o polkach ze sa BRZYDOLE Reply Quote . Sep 13 2006, 13:45 . Post #76 IVE NEVER MET SUCH A VAIN BREED OF PEOPLE LIKE POLISH!! WHERE I LIVE THERE ARE HUNDREDS OF POLISH GIRLS AND THERE FUCKING UGLY!! THEY DONT KNOW HOW TO TAKE CARE OF THEMSELVES THEY DRESS CRAP AND HAVE FACES LIKE WEATHER BEATEN MEN!! BRITISH WOMEN ARE BEAUTIFUL INTELLIGENT STRONG INDEPENDANT AND KNOW THERE OWN MINDS AND ARENT SUBSERVIANT BITCHES LIKE POLISH!!! U ALL GO ON ABOUT HOW WONDERFUL POLAND IS THEN ANSWER THIS WHY DO U ALL FUCKING LEAVE AND GO TO BRITAIN AND AMERICA! ?? ILL TELL U WHY.. COS POLAND IS SHIT, THE FOOD IS SHIT, THE ECONOMY IS SHIT,THE WEATHER IS SHIT, AND THE WOMEN ARE FUCKING BUT UGLY DOGS THAT ALL HAVE THE SAME SOUNDING NAMES THAT END IN A!!!!!!!! BUT HEY IF U THINK POLAND'S SO GREAT ALL OF U FUCK OFF BACK THERE AND STOP USING MY COUNTRY!!! ---

Gość lucyferka13
Dlaczego uważacie, że wszyscy Arabowie biją i poniżają kobiety?? To nieprawda. Znam jednego z nich i jest wspaniałym, ciepłym, pełnym wrażliwości człowiekiem.

\"Dlaczego uważacie, że wszyscy Arabowie biją i poniżają kobiety?? To nieprawda. Znam jednego z nich i jest wspaniałym, ciepłym, pełnym wrażliwości człowiekiem\" Nie twierdziłem że wszyscy ale prawie wszyscy:P.A prawie robi wielką różnicę:P.I łobuzami zwykle są Arabusy muzułmańskie a ateiści zwykle są lepsi:classic_cool:.

Polaczekprzystojniaczek ------> Temu Angolowi jak się podobają te obrzydliwe, piegowate, i grubaśne Angielki to niech się lepiej nimi zajmuje a od Polek się odczepi.

Gość Kasiuna
Rany skad tyle agresji u tego Angola.Nie jest zadnym sekretem fakt,ze Angielki nie sa najpiekniejszymi kobietami i rzadko kiedy dbaja o siebie.Mieszkalam z paroma Angielkami.Najczesciej jak wstana z lozka tak zarzuca cos na siebie i do pracy.Rzadko ktora spojrzy w lustro obiektywnie przed wyjsciem.Generalnie brak ruchu(jesli nie liczyc seksu), gustu(wszedzie zlote paski i trampeczki waskie dzinsy) i umiarkowania w jedzeniu i piciu, za to wysoka samoocena.A co do ekonomii tego kraju,to podobno emigranci powoduja rozkwit ekonomii na Wyspach. No ale nie to ladne co ladne,ale co sie komu podoba.

Gość Wozny
Jestem polakiem z dziada pradziada, ale podobnie jak mój tato jestem brunetem o ciemnej karnacji, piwne oczy i ok 190cm wzrostu więc drogie panie nie trzeba być WŁOCHEM, których osobiscie nie lubie za ich przedmiotowe traktowanie naszych wspaniałych polskihc kobiet. Tak naprawdę przystojni mężczyźni są wszędzie, nawet w skandynawii. Pozdrawiam

Gość kopereczek
A mi sie zawsze podobali jasni chlopcy. Typ Słowiański: Polacy, Rosjanie... nigdy ale to nigdy nie zwrocilam uwagi na latynosow i arabow- dla mnie sa tacy "brudni" :O :P No coz ale to kazdego indywidualna sprawa :)

Gość Mpenzi
Najprzystojniejsi sa oczywiscie ciemnoskorzy mezczyzni (Afrykanczycy we wszytskich odcieniach od hebanu do kawy z mlekiem) Polacy przystojni nie sa, moze tylko w 2-3 %...moj Tata jest bardzo przystojny, ale nie wyglada jak Polak, tylko jak Wloch, Grek, zawsze tak ludzie reaguja na nas. Wiecie moi drodzy, PIEKNO TO RZECZ WZGLEDNA. Dla mnie moj czekoladowy maz jest najprzystojnieszy ! (ba, kolezanki czesto go komplementuja) :)

Gość Stylka D
Polacy są najprzystojniejsi na świecie ! ;] a na drugim miejscu zaraz po Polakach są Włosi ;P moim zdaniem :)))

Gość Ciekawa 8
A ja tam sie kocham w Ukraincach ^^ Nie ma przystojniejszych :)

Gość SZYBCIUTKA
NAJBARDZIEJ SEKSOWNY JEST FILIP BOBEK

Gość MartinDeutschland
Do Xashax007: Ty też cudze chwalisz, a swego nieznasz, wymień mi młodego polaka z wąsami, mało kto ma, przeważnie wąsy są u starszych mężczyzn. A muzułmanie mają też wąsy albo nieogoloną twarz. Mieszkam w Niemczech i nikt mi nie mówił Polacy brzydsi. Jeśli ktoś nie lubi Polaków, to szczególnie stare stereotypy, najczęściej za wojnę, albo też dawniej o kradzież. To że Polak rzadziej ma kobiete z Zachodu wynika głównie że Polak chce najbardziej Polkę.