Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska24

Polacy nie sa przystojni???To chyba nie widzialyscie Norwegow!!!!!!!

Polecane posty

setl ---> Ty stosujesz zasadę \"swoje jednak znacie\" : );) a ta pani tutaj :O - \"swojego nie znacie, cudze chwalicie\". pewnie, że nie ma co odgórnie zakładać, zwiąże się z tym a z tym nie; powodzenia

Gość setl
mam takie samo podejscie jak "jak najbardziej szczęsliwa "

Gość Do asha 007
sory, ale jesteś żałosna:). Ale cóż rodak rodakowi wilkiem :)

To ładne, co się komu podoba. Mnie na przykład bardzo podoba się Ronaldinho, a taki Brad Pitt czy inny Banderas ani trochę. A poza tym, kiedyś myślałam że to bzdury, ale naprawdę, naprawdę, najważniejszy jest charakter... Nawet najpiękniejsza twarz może nam zupełnie obrzydnąć, jeżeli należy do nieprzyjemnej osoby.

wybacz, ale jeśli kierujesz się tym, że ktoś (ten Polak) ma na sobie w tej chwili np. dresy i adidasy, bądź \"wąsy\" i tak się oburzasz--to jednak śmiem domniemać, że NIE ZNASZ; no chyba, że dla Ciebie to już - poznanie

Gość włosi to pasztety
mali, kudłaci, napaleni, w dodatku przekonani o własnej wielkości pewnie nie wszyscy...

Gość Do asha 007
co rodzice ciężko harują żebyś ty se kupiła berecik:O?

Gość Do asha 007
hłe hłe, ciekawe czemu ty zawsze unikasz niewygodnych spostrzeżeń, Pani wyżej hę??? Co prawda w oczy :). Narq , szkoda mi na ciebie czasu

Gość a ja z zuPee_łnie innej beczki
Polki są za to najpiękniejsze :)

Gość włosi to pasztety
wreszcie ktoś do rzeczy:)

ktos mi kiedys w londynie powiedzial, ze Polaka mozna poznac po tym ze ma nosi dresy, jest glosny, pije i nosi wasy. to ostatnie mnie rozbroilo...

Gość milenk
polacy nie sa nicy :o sa lepsi od rozkrzyczanych wlochow o turkach to juz wogole lepiej nie wspominac same pustaki

A \"Polacy są okropni\" to kto...? biseksualny imigrant? :D i jak dobrze mówi po polsku :)

Gość Do asha 007
:P i co i ty sie tym kierujesz, uwazajac ze juz nas znasz? Jestes tam na obczyznie, gdzie za chlebem jada, i czego sie spodziewasz, ze w garniakach beda chodzic maly rozumku:O?

Gość a ja z zuPee_łnie innej beczki
... tak, jestem tego pewny i zdania nie zmienię :) p.s. Ty wiesz 😘

Gość włosi to pasztety
z Polakami można spoko pogadać, nie rzucają się od razu z łapskami

To zalezy co sie komu podoba... Niektorzy Polacy sa fajni. Ale i tak jestem z \"chico latino\", ale to poniekad takze z powodu moich latynoskich pasji... Poza tym - przeciez nie wyglad jest najwazniejszy ;) :P

Polacy niscy i wychudzeni - a z tym to akurat sie nie zgodze! O wiele nizsi sa poludniowcy i Latynosi. O Azjatach nie wspomne ;)

Gość polski maczo
enamorada , entiendo :)

Gość majija863
mieszkam w szwecj, znam wielu arabow i latynosow osobiscie a nie tlyko ze "slyszenia" i powiuem wam dziewczyny ze ...mmmmmmm :) szwedz-zamknieci w sobie trudno dostepni, zimni czasami, arabowie, turkowie i takie tam-mili sa owsze, PIEKNIE MOWIA:P ale tylko jedno im w glowie, maja po kilka panienek i nadal iim malo,latynosi-hmm...najsympatycznijesi i najcieplejsi z nich wszytskich....najwierniejsi z calej reszty...:P( ale jak wszedzie trafiaja sie "ciezkie"pryzpadki.....:)

Gość Polaczekprzystojniaczek
Tez widzialem tych polakow fuj " wasy, dresy,itd. I to wstyd dla mnie. Ale Polki tez sa bardzo okropne. Jedna blodynka myslala ze jakis latynos ja bardzo lubial-nie byl wcale ladny - wygladal pomieszany z Indiancem. A ten latynos sie jej brzydzil jak nie wiem a ona wglowie miala ze on za nia lecial. Ale tutaj w Kanadzie jest wiecej ladnych polakow niz polek. Duzo kanadyskich lasek lubi polakow(tych ladnych oczywiscie) mowiac ze mamy ladne oczy, itd. Ale my tu nie nosimy dresow i nie golimy paly(nie kazdemu pasuje ogolic pale). Popatrzcie sie na beautiful women of the world - malo polek wygralo nagrody za pieknasc. Polki tak naprawde nie sa takie ladne tylko sa tak widziane bo sa najlatwiejsze w calej europie. Rozmawialem z pare anglikami i amerykanami i on mi tak powiedzial ze angielki sa wiele ladniejsze ale NIE DOSTEPNE a polki to latwe jak nie wiem. Facet zawsze woli ta latwiejsza dziewczyne i ze ona za nim leci wtedy w jego wzroku staje sie ladnjejsza. Ja tez bylem pod takim wrazeniem bo tak latwo bylo mi poderwac polki w polsce ze myslalem ze sa ladne a potem jak popatrzylem na zdjecia to zobaczylem ze naprawde kanadyjki sa ladniejsze.

Gość Polaczekprzystojniaczek
a jeszcze sprawa, jeden polak tutaj wygral nagrode za upodobnianie z wygladu do Enrique Iglesias .. polak wygral a nie nawet latynos. a ci niewyksztalceni ludzie to sa brzydzcy wszedzie - nosza wasy, brzydkie ubrania.