Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Kto nie chce wracać jeszcze na studia??

Polecane posty

Gość bardzo mila istota
ja tez nie chcialam ale zmusilam sie :)

Gość J.K.
Ehhhhhhh..... ja bym chętnie wróciła :) Najlepszy czas w moim życiu :P

Najbardziej mnie boli to poranne wstawanie. Dzisiaj spałam prawie do 14 (w końcu Bóg kazał w niedzielę odpoczywać). A jutro pobudka po szóstej...

Ja tez nie chce wracac😭😭😭 Ale w gruncie rzeczy zapowiada sie lajtowy rok (8h zajec :D ) Tylko ta praca magisterska... :O

Ja też nie chce iść, za szybko mi wakacje zleciały a mój nowy plan to kompletna klapa...codziennie od rana do \"wieczora\" z każdym sem mój plan jest coraz gorszy :(

Gość ja nie chcę wracać
bo właśnie rozdrapałam sobie pół twarzy, mam wielkie strupy i czerwone plamy, nie mogę ćwiczyć na weie, bo mam uszkodzony staw w prawej ręce, ale nie mam zwolnienia:( I w dodatku chyba musze jutro po dwóch latach zerwać z moim chłopakiem, z którym chodzę do tej samej grupy:o I mam dość wszystkiego. Nie chce mi się tam siedzieć i tyć. Nic mi się nie chce:( 😭

Gość ja nie chcę wracać
Aha, i nie mam ani jednego wolnego dnai, zajęcia od rana do wieczora, a to już trzeci rok:( Chciałam jeszcze studiować wieczorowo, ale nie mam kiedy:(

No i niestety zaczęło się? Jak minął pierwszy dzień? U mnie kiepsko, wróciłam do domu zdołowana po różnych rewelacjach dotyczących moich zajęć w tym roku. Po powrocie do domu od razu poszłam spać, żeby chwilę nie myśleć... A jutro zapierducha od rana do późnego popołudnia. Ale ze mnie malkontent ;)

Gość gość
@up Ciesz się, że zaczynasz dopiero od października, nas wysyłają na zajęcia w poniedziałek o_o

Gość gość
nie ma to jak odpowiedziec na temat sprzed 9 lat... :D