Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim Ty jesteś by oceniać mnie

czy to wypada?

Polecane posty

Czy wypada na immatrykulacje ubrac sie w jeasny? tzn. chcialam zalozyc jeansy, buty na korku i od góry eleganctko, tak zeby calosc zgrywala ze soba, tylko nie wiem czy nie powinnam sie ubrac na bialo czerno, co o tym myslicie? jakbym sie ubrala na bialo czarno, to bede sie czula sztywno :O ale znowuz jak ubiore jeansy a reszta na galowo sie ubierze to bede odstawac :P

Gość hkjhkjhkjhhkjhjkhjk
ile ty masz lat ze zastanawiasz sie nad takimi rzeczami? pojscie na uczelnie wyzsza do czegos zobowiazuje miedzy innymi do tego by ubierac sie stosownie do okazji. a jeansy to zaloz na urodziny do cioci. a nie na rozpoczecie roku akademickiego

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja oficjalne rozpoczęcie mam za 2 tyg. a dziś zakladam dżinsy

18 :P i naprawde nie mam pojecia :) koleżanki mi mowia, ze tylko na pierwszym roku wszyscy ubieraja sie w 'sztywne garniturki' a reszta na luzie :)

Ale o co chodzi tej o \"wymownym\" nicku ? :-0 Ja tam się nie przejmowałam takimi rzeczami, właśnie - jestes na studiach i powinnaś mieć w dupie, czy odstajesz, czy nie. Załóż te dżinsy, jeśli ma Ci to poprawić samopoczucie, byle bez ćwieków, haftów, wstążeczek i innych takich \"atrakcji\". Jeśli są w miarę ciemne, i do nich ubierzesz resztę elegancvką to jak najbardziej mogą być. Na \"sztywno\" jeszcze sie zdążysz do pracy naubierać.

Gość hkjhkjhkjhhkjhjkhjk
no bo reszta rocznikow juz nie ma oficjalnego rozpoczecia tylko idzie na zajecia a ty idziesz z tego co powiedzialas na immatrykulacje co oznacza ze ejst to oficjalne rozpoczecie i wcielenie cie do grona studentow. wiec lepiej ubrac sie stosownie czyli bialo czarno. tak trudno to pojac?

Gość hkjhkjhkjhhkjhjkhjk
mistral mi chodzi tylko o to ze na oficjalne rozpoczecie powinna ubrac sie elegancko. na nastepne to juz moze w czym chce bo ich nie bedzie. taka prawda

ciemne jeansy, do tego biała koszula w paski turkusowo pomaranczowe i na to bluzka w kolorze ciemnej oliwki- ładnie to wyglada razem :)

Gość hkjhkjhkjhhkjhjkhjk
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość cóż
ja tez nie lubię oficjalnych strojó, ale są sytuacje, które tego wymagają. i min. jest to oficjalna immatrykulacja - jak to, wszystko w gali a studenci mają w dupie i przychodza sobie w dżinsach? co innego jak sie idzie od razu na zajęcia, ale oficjalnie........... nie, nie wypada, ot co.

No nieeee ... to teraz pojechałaś :D:D:D:D:D Jak już ubierasz dżinsy, to bluzka biała i na to czarna/granatowa marynarka, ew sweter jakiś - co za dużo to niezdrowo :D:D:D

ja jestem pewna ze nie wypada. moim zdaniem to takie troche olewactwo i brak szacunku do wszystkich tych ktorzy uczestnicza w tej gali.

zóż - teraz dżinsy też pasują do oficjalnych, eleganckich strojów, byle nie przesadzić. :)

no dobra... to zaloze czarna marynarke i czarne spodnie :O 🖐️ dzieki za pomoc ;)

dziewczyno nie ma sie co krzywic na egzaminy przynajmniej na wiekszosc tez tak bedziesz musiala sie ubierac. jak ci sie nie podoba to masz tzw pecha. nie trzeba bylo isc na studia.

Gość cóż
dżinsy to dżinsy, gaklowe nigdy nie bedą. a to, ze większosć (? a może nie większosć?) je nosi w takich sytuacjach, nie znaczty, ze pasują. olewactwo i tyle.

no nie przesadzaj... dlatego, że nie lubię ubierać sie TAK, a lubię inaczej miałam nie isc na studia? :O raczej umiem dostosowac sie do sytuacji i jesli musze, to to zrobie :)

moim zdaniem moze umiesz ale chyba nie wiesz kiedy trzeba skoro zadajesz tak infantylne pytanie

po prostu nie byłam pewna... jak czegoś nie wiem, to pytam, nawet ejsli pytanie mialoby byc najbardziej głupie :) ale chyba lepiej ze sie zapytalam niz jak bym miala wyskoczyc w takim stroju jak mowilam, nie? :D

Gość dtghrdbbdfbdbbbb
dzien immartykulacji to jest jak rozpoczecie 1 klasy w podstawowce.. kazdy musi wygladac UWAGA nie ladnie, nie strojnie... elegancko... garnitur czy tam zakiet i eleganckie spodnie i oczywiscie biala koszula... zauwaz ze ten dzien jest wazniejszy a ciebie nie mama ubiera tylko sama sie ubierasz wiec nie rob z siebie posmiwiska....

Gość dtghrdbbdfbdbbbb
jelsi wychodzisz na srodek.... (nie wiem czy u was tez tak jest) w kazdym razie kazdy cie zapamieta...

wiecie co? i tak połowa ludzi była ubrana normalnie, jeszcze gorzej niż ja mówiłam, ze chce sie ubrac, kolesie w bluzach sportowych :O :O masakra, ale ja ciesze sie z mojego wyboru 🌻 🖐️ :D