UśpionaAmbona 123 Napisano 8 godzin temu Gdzie Koralgol i Miś Uszatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu Komu i za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 275 Napisano 8 godzin temu (edytowany) O co się baby znowu kłócą? Co jest teraz na tapecie? Edytowano 8 godzin temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 77 Napisano 8 godzin temu Proszę. 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 269 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, eRCe napisał: O co się teraz baby znowu kłócą? Co teraz na tapecie? A może to ty jesteś koralgolem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, eRCe napisał: O co się baby znowu kłócą? Co jest teraz na tapecie? Paryska postradała rozum kompletnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Gdzie Koralgol i Miś Uszatek? Odpoczywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 275 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: A może to ty jesteś koralgolem? Na forum kafeteria wszystko możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Komu i za co Za jajco. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, beziks napisał: Za jajco. To kurze podziękuj kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu Chamstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, eRCe napisał: Na forum kafeteria wszystko możliwe Cytujesz Biblię. Byłeś na urlopie a wtedy Koralgol nie pisał. Wszystko pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: To kurze podziękuj kobieto Kura czeka na lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 123 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, beziks napisał: Odpoczywa. Brakuje Reksio i Baltazara Gąbkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Chamstwo To wyjątkowo niekulturalna kura. Pyskata, wulgarna. I pije! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 123 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: A może to ty jesteś koralgolem? Ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, beziks napisał: To wyjątkowo niekulturalna kura. Pyskata, wulgarna. I pije! To smieciok na pewno bo pasuje opis postaci wulgarnej kaczpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 275 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: Cytujesz Biblię. Byłeś na urlopie a wtedy Koralgol nie pisał. Wszystko pasuje. No widzisz... Doszliście po nitce do kłębka i się wydało... 🧶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe czuby 0 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, eRCe napisał: O co się baby znowu kłócą? Co jest teraz na tapecie? walnięta krejzi kłamliwie oskarżyła brum o bycie koralgolem, a po kilku str zapartego udowadniania i rzekomych "dowodow" przyznała że jej się jednak coś pomyliło xD nie miała wyjścia, bo kluczowe osoby przy tym były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Brakuje Reksio i Baltazara Gąbkę Tu się odbywa palenie czarownic a nie jakieś piopierduchy z dobranocek dla grzecznych dziewczynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu Podobno jesteś socjopata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 269 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, beziks napisał: Cytujesz Biblię. Byłeś na urlopie a wtedy Koralgol nie pisał. Wszystko pasuje. A Ewka z Hju z niego szydzą więc ma motyw zemsty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu To by się kupy i dùpy trzymało jakby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Ja jestem Udowodnij to. Krejzi ci powie jak się to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 275 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kafe czuby napisał: walnięta krejzi kłamliwie oskarżyła brum o bycie koralgolem, a po kilku str zapartego udowadniania i rzekomych "dowodow" przyznała że jej się jednak coś pomyliło xD nie miała wyjścia, bo kluczowe osoby przy tym były To niestety wpływ Libeda... Libed ma te swoje teorie spiskowe, ile razy mnie posądzał o bycie kimś tam, potem Krejzi to podłapała, bo ma do niego zaufanie, ale jak już było oczywiste, że to jednak nie byłem ja - wbrew genialnym teoriom libedziarskim, to przynajmniej honorowo przeprosiła - to się ceni u mnie... Tak czy siak taka jest moja opinia - Libed sieje chaos, a potem się Krejzi zbiera, gdy znów zaufa jego teoriom spiskowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, kafe czuby napisał: walnięta krejzi kłamliwie oskarżyła brum o bycie koralgolem, a po kilku str zapartego udowadniania i rzekomych "dowodow" przyznała że jej się jednak coś pomyliło xD nie miała wyjścia, bo kluczowe osoby przy tym były Dzięki najwyższemu za Libeda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 8 godzin temu Ja jestem koralgol bo jestem psychiczna i zakończmy temat. Ja go stworzyłam. Beze mnie go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 201 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Paryska postradała rozum kompletnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach